Barisan idola dan pelakon ini mempunyai ketinggian yang tinggi seperti model, ada yang?

 


Menjadi penghibur, terutama pelakon atau idola, bukan lagi rahsia untuk memiliki penampilan yang menarik dan ideal di mata orang. Terdapat banyak perkara yang dilakukan seseorang untuk menjadi lebih menarik, dari diet, penjagaan kulit dan sebagainya. Mempunyai badan yang ideal dengan ketinggian yang berkualiti sangat diinginkan oleh banyak orang.

Salah satu faktor penting penampilan yang ideal, adalah ketinggian. Mempunyai ketinggian yang dianggap ideal oleh banyak orang kadang-kadang menjadi kelebihannya sendiri. Seperti barisan pelakon dan idola berikut yang setinggi model profesional!


Kwon Nara


Kwon Nara, yang memulai debutnya dengan kumpulannya Hello Venus di bawah naungan Fantagio, kini telah miskin di seluruh dunia drama. Dia telah membintangi sejumlah drama terkenal seperti My Mister dan Itaewon Class. Kwon Nara setinggi 171 cm, dengan kaki panjang dan pinggang langsing. Ketika Kwon Nara berjalan, dia kelihatan seperti model di catwalk. Semua pakaian kelihatan baik padanya.


Nana


Bermula dengan After School dan kini menjadi pelakon, Nana setinggi 171cm. Selalunya dalam muat naik Instagramnya, Nana berkongsi gambarnya yang tidak teragak-agak untuk memamerkan kaki dan bentuk badannya yang panjang seperti model profesional.


Nana baru sahaja menamatkan drama Oh! Tuanku! dan sedang dalam proses penggambaran drama Glitch yang dibintanginya bersama Jeon Yeo Bin!


Lee Sung Kyung

Pelakon cantik Lee Sung Kyung setinggi 175cm. Mempunyai latar belakang sebagai model profesional sebelum memasuki dunia lakonan, tidak hairanlah jika bahagian tubuh Lee Sung Kyung tidak sewenang-wenangnya. Walaupun selepas memulakan debutnya sebagai pelakon, Lee Sung Kyung dilihat berjalan di catwalk dengan beberapa artis YG Entertainment yang merupakan agensi sekarang.


Shin Hye Sun

Ramai orang terkejut mendengar bahawa ketinggian Shin Hye Sun adalah 172 cm, bahkan ada yang mengatakannya lebih tinggi. Ini tidak menghairankan memandangkan Shin Hye Sun sering digandingkan dengan pelakon yang memiliki ketinggian yang tinggi.


Pelakon wanita, yang berjaya bersama Mr.Queen awal tahun ini, mempunyai tubuh langsing yang membuatnya selalu cergas dalam pakaian apa pun.


Chou Tzuyu

Visual kumpulan gadis TWICE, Chou Tzuyu, tingginya 172 cm! Kerana ketinggian ini, Tzuyu sering memakai kasut yang tidak terlalu tinggi atau bahkan menurunkan kakinya lebih rendah daripada anggota TWICE yang lain agar penampilan mereka kelihatan lebih rapi. Ketika berjalan di karpet merah, Tzuyu selalu kelihatan berbeza dan berjalan seperti model profesional.


Sowon

Pemimpin kumpulan gadis GFriend, Sowon juga mempunyai ketinggian yang menjulang tinggi. Tingginya 173 cm, menjadikannya tertinggi di GFRIEND dan kumpulan gadis rata-rata. Ketinggian yang menjulang tinggi ini disokong oleh bahagian badannya yang menjadikannya langsing dan kelihatan seperti model.

Barisan idola dan pelakon ini mempunyai ketinggian yang tinggi seperti model, ada yang? Barisan idola dan pelakon ini mempunyai ketinggian yang tinggi seperti model, ada yang? Reviewed by thecekodok on 8:48:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.