Berjaya Mengganti April Naeun di Taxi Drive, Lihat Drama Lain Pyo Ye Jin Ayo!

 


Taxi Drive, yang dibintangi oleh Lee Je hoon, Esom kepada Pyo Ye Jin, mendapat reaksi positif dari peminat drama. Genre yang mencabar dengan plot yang tidak dapat diramalkan telah menjadikannya drama kegemaran dalam beberapa bulan terakhir. Di sebalik kejayaannya, Pemandu Teksi mempunyai masa untuk menembak semula kerana kes buli yang berlaku pada Naeun April.

Naeun April akhirnya digantikan oleh Pyo Ye Jin untuk bermain Ahn Go Eun. Tanpa diduga, peranannya sebagai penggodam Syarikat Pelangi Teksi mencuri perhatian. Bukan sahaja cantik tetapi juga pandai berlakon. Baiklah, untuk melihat kembali karier Pyo Ye Jin, berikut adalah senarai drama Korea yang pernah dibintanginya.


VIP


Sekiranya dalam Pemandu Teksi, Ye Jin memainkan wanita pintar dan mahir dalam penggodaman, itu berbeza dengan peranannya dalam VIP. Pelakon kelahiran 1992 ini melakonkan watak On Yoo Ri. Seorang gadis dari keluarga miskin yang terselamat. Yoo Ri menjadi pusat gosip setelah mendapat pekerjaan di Pasukan Pengurusan VIP Sung Un Department Store.


Di sebalik kehidupannya yang sedih, Yoo Ri adalah wanita yang licik dan berjaya membuat kekecohan. Tidak hairanlah jika bintang Jang Nara dalam VIP dianugerahkan Anugerah Karakter Wanita Terbaik di Anugerah Drama SBS 2019.


What's Wrong With Secretary Kim


Drama Pyo Ye Jin yang mesti anda tonton ialah What Wrong With Secretary Kim yang ditayangkan di tvN pada tahun 2018. Ye Jin berperanan sebagai Kim Ji A, setiausaha santai yang mempunyai keperibadian yang ceria dan menyeronokkan. Ji a jatuh cinta dengan rakan sekerja. Kimia kedua-duanya menggemaskan walaupun mereka belum berpacaran.


Peranannya sebagai Kim Ji A memimpin Ye Jin sebagai Anugerah Watak Popular (Wanita) di Anugerah Drama Korea ke-11. Drama ini sendiri adalah mengenai cinta antara CEO (Park Seo Joon) dan setiausahanya (Park Min Young).


Love Return


Love Return adalah drama Korea yang ditayangkan pada tahun 2018 dan menjadi drama pertama Ye Jin sebagai watak utama. Ye Jin memerankan Eun Zo yang mengalami kesukaran sejak kecil. Hidupnya mula berubah setelah bertemu dengan Hong Seok Pyo. Peranan Seok Pyo sendiri dilakonkan oleh pelakon kacak, Lee Sung Yeol.


While You Were Sleeping


Pencinta drama Korea mesti biasa dengan Semasa Anda Tidur. Drama ini dibintangi oleh Bae Suzy dan Lee Jung Suk. Dalam drama ini, Ye Jin hanyalah watak pendukung. Artis cantik memerankan Cha Yeo Jung, seorang polis wanita. Yeo Jung sendiri disuruh jatuh cinta dengan Han Woo Tak, seorang polis kacak yang menjadi pemeran kedua dalam drama ini.


Itulah drama Korea yang dibintangi oleh Pyo Ye Jin di hadapan Pemandu Teksi. Yang mana antara drama di atas yang pernah anda tonton, Ladies?

Berjaya Mengganti April Naeun di Taxi Drive, Lihat Drama Lain Pyo Ye Jin Ayo! Berjaya Mengganti April Naeun di Taxi Drive, Lihat Drama Lain Pyo Ye Jin Ayo! Reviewed by thecekodok on 3:53:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.