#BTSMeal Trending, Paperbag dijual dengan harga USD24.95 di Online Shop Berminat?


Kerjasama antara boy band Korea Selatan BTS dan McDonald's. Hashtag #BTSMeal segera menjadi topik tren di Twitter.


Menu BTS Meal yang dipasarkan di Indonesia berisi 9 Chicken McNugget, French Fries Medium, Cola Medium, serta Cajun dan Chili Sauce.
BTS Meal akan dilancarkan secara serentak di semua gerai McDonald's. Menu ini nampaknya tidak hanya membawa wang tunai untuk McDonald's.
Daya tarikan BTS boyband Korea Selatan juga telah menarik perhatian peminat, seperti yang dapat dilihat dari kemasukan teksi motosikal dalam talian yang memenuhi gerai MCD hingga penjualan paperbag McDonalds BTS di pelbagai pasaran.
Dicari oleh kami berdua di Shopee dengan mencari kata kunci paperbag McDonalds BTS, satu baris akan muncul yang menjualnya, harganya berbeza dari harga termurah dari USD12.28 hingga USD24.95.
Beg kertas ini mempunyai logo McD kuning dan logo BTS ungu dengan tulisan 'The BTS Meal' di atasnya. Sehingga berita ini diterbitkan, tidak jelas apakah paperbag ini telah dijual atau tidak, mengingat ia hanya dikeluarkan hari ini.
Bukan hanya itu, nugget ayam, yang disenaraikan sebagai "McDonald's Among Us dalam bentuk Nugget dari BTS Meal" di eBay, dijual dengan harga USD 99,99 oleh sebuah akaun bernama Polizna.
Harga hebat ini diduga selain bentuknya yang unik dengan watak permainan Among Us, tetapi juga kerana ia berkaitan dengan kerjasama antara McDonald's dan BTS.

#BTSMeal Trending, Paperbag dijual dengan harga USD24.95 di Online Shop Berminat? #BTSMeal Trending, Paperbag dijual dengan harga USD24.95 di Online Shop Berminat? Reviewed by thecekodok on 7:25:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.