Bukan pelakon, ini watak Han So Hee dalam drama terbarunya

 


Masihkah anda ingat tokoh yang melakonkan watak Yeo Da Kyung, pelakon cantik dalam drama The World of The Married? Betul, Han So Hee! Gadis kelahiran November ini semakin dikenali oleh orang-orang setelah berjaya memainkan watak antagonis.

Setelah beberapa bulan tidak dilihat di mana-mana drama, akhirnya Han So Hee akan segera kembali dengan drama terbarunya yang berjudul Namun. Dalam drama ini, Han So Hee melakonkan watak bernama Yoo Na Bi.


Apa pendapat anda mengenai watak Yoo Na Bi ini? Adakah pelakon juga? Lihat ulasan drama Korea terbaru ini, mari kita pergi!


Pelajar Seni

Adakah anda mencari cadangan drama Korea terkini mengenai kanak-kanak kuliah? Secara kebetulan, drama Korea ini mengisahkan tentang Yoo Na Bi, yang merupakan pelajar seni berbakat yang sering menghabiskan masa di studio seni milik kampus untuk menyelesaikan seninya. Oleh kerana kebiasaan itu, Yoo Na Bi digelar sebagai 'studio hantu'.


Perwatakan Serius dan Realistik

Wajah serius dengan mata yang tertumpu pada patung yang sedang berlangsung adalah watak Yoo Na Bi ketika berada di studio. Namun, wajahnya yang serius langsung berubah ceria ketika berada di luar studio bersama rakan-rakannya. Bukan hanya serius, tetapi Yoo Na Bi juga watak yang realistik. Daya tarikannya adalah cara dia menyampaikan emosinya yang mendalam secara tidak langsung tetapi tetap dapat dirasakan oleh semua orang. Wow, saya lebih ingin tahu mengenai sosok Yoo Na Bi ini!Mangsa Selingkuhan


Sekiranya dalam drama The World of The Married, Han So Hee melakonkan salah satu pelaku perselingkuhan, dalam drama terbaru ini adalah sebaliknya. Dia yang ditipu, aka mangsa perselingkuhan. Dilaporkan dari Soompi, Yoo Na Bi mengalami pengalaman pahit dengan cinta pertamanya yang membuatnya tidak percaya pada takdir atau cinta. Walaupun begitu, gadis yang mempunyai makna nama rama-rama itu masih mahu berkencan.


Suatu hari, dia bertemu dengan seorang rakan dari jabatannya bernama Park Jae Uhn, yang diperankan oleh Song Kang. Di sinilah kisah cinta mereka bermula.


Nah, Ladies, itulah watak Yoo Na Bi, yang dilakonkan oleh Han So Hee. Bagaimana? Berminat menontonnya? Bagi anda yang mencari cadangan untuk drama Korea terbaru, drama Walaupun begitu, ini mesti dimasukkan dalam senarai drama Korea yang ingin anda tonton. Dijadualkan untuk ditayangkan pada 19 Jun di JTBC dan Netflix, drama ini hanya berdurasi 10 episod. Jadi, jangan lupa menandakan kalendar anda!

Bukan pelakon, ini watak Han So Hee dalam drama terbarunya Bukan pelakon, ini watak Han So Hee dalam drama terbarunya Reviewed by thecekodok on 8:46:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.