Drama Baru Netflix 'Kingdom Ashin of the North' Akan Segera!


 Bagi pencinta drama Korea Netflix, terutamanya siri Kingdom, ada berita baik yang baru sahaja dikongsi oleh perkhidmatan streaming digital ini, Ladies. Melalui akaun Instagram dan Youtube rasminya, Netflix akhirnya telah berkongsi trailer terbaru dan mengumumkan masa untuk drama bersiri Korea Kingdom.

Dengan judul 'Kingdom: Ashin of the North', Netflix menunjukkan treler untuk siri ini dalam jangka masa sekitar 30 saat. Video itu menunjukkan sosok berjubah misterius memasuki gua diikuti oleh seorang yang berkaca mata. Treler untuk sekuel drama Kingdom menunjukkan tangan memegang tanaman yang membangkitkan orang mati dan kemudian memerahnya.


Treler video untuk 'Kingdom: Ashin of the North' juga mengandungi dua baris ayat yang berjaya membuat anda penasaran. Kedua kalimat ini berbunyi, "Untuk menghidupkan kembali orang mati. Seseorang mesti dikorbankan."


Melalui saluran Youtube The Swoon, sinopsis drama Neflix terbaru juga dijelaskan, Ladies. Sinopsis dalam keterangan video berbunyi, "Pergilah ke Utara dan terungkap misteri yang mengelilingi Ashin dan asal-usul tanaman kebangkitan dalam episod satu jam Kingdom: Ashin dari Utara ini, yang dibintangi oleh Gianna Jun dan Park Byung Eun."


Gianna Jun sendiri adalah nama Inggeris pelakon Jun Ji Hyun. Dia telah membintangi barisan drama Korea yang popular seperti 'My Love from the Star' hingga 'Legend of the Blue Sea'. Sebaliknya ada pelakon Park Byung Eun yang membintangi drama 'Oh My Baby' hingga 'Because This is My First Life'.


Sebelumnya Jun Ji Hyun dan Park Byung Eun pernah muncul pada musim sebelumnya, Ladies. Jun Ji Hyun sendiri hanya muncul sebentar melalui babak memanah dalam episod terakhir 'Kingdom Season 2', sementara Park Byung Eun memainkan watak penting. Dia memainkan peranan Min Chi Rok yang merupakan ketua komando kerajaan.


Jun Ji Hyun sendiri akan melakonkan watak Ashin, seorang tokoh misteri yang dalam treler memasuki gua dan kedua-dua watak ini akan menjadi kunci dalam drama terbaru Netflix 'Kingdom: Ashin of the North'.


Masih belum pasti artis mana yang akan memainkan peranan dalam drama Korea terbaru Kerajaan ini. Namun, Netflix telah mengumumkan jadual siaran untuk 'Kingdom: Ashin of the North' yang disahkan akan dilancarkan pada 23 Julai. Bersedia untuk menantikannya, wanita?

Drama Baru Netflix 'Kingdom Ashin of the North' Akan Segera! Drama Baru Netflix 'Kingdom Ashin of the North' Akan Segera! Reviewed by thecekodok on 4:32:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.