Fakta mengenai Kang Han Na, Pelakon Drama 'My Roommate is a Gumiho'

 


Drama Korea terbaru 'My Roommate is a Gumiho' kini menjadi tumpuan, Ladies. Bukan hanya jalan cerita yang menarik, lakonan para pemain juga berjaya memukau. Salah satu pemain yang menarik perhatian adalah sosok Kang Han Na.

Melalui drama 'My Roommate is a Gumiho', Kang Han Na memainkan peranan yang tidak pernah dimilikinya sebelum ini. Di samping itu, ada fakta menarik mengenai pelakon cantik ini yang amat disesalkan. Ingin tahu bagaimana rupa Kang Han Na? Mari kita ketahui lebih lanjut dalam artikel berikut!

Mempunyai wajah yang cantik dan bercahaya, tentu ramai yang menyangka bahawa Kang Han Na masih berusia 20-an. Walaupun pelakon cantik dalam drama 'My Roommate is a Gumiho' telah memasuki usia 32 tahun, anda tahu. Dia termasuk dalam barisan pelakon yang kelihatan muda walaupun mereka mempunyai tiga kepala.


Mempunyai wajah muda pada usia 32, Kang Han Na kelihatan comel beberapa kali. Lesung pipit di pipinya menambah keseronokan pada sosoknya.


Ternyata Kang Han Na memang seorang yang ceria dan lucu, Ladies. Ini dapat dilihat ketika dia menjadi bintang tamu dalam rancangan 'Running Man'. Sosoknya kelihatan anti-imej dan muncul seperti dalam pertunjukan variety Korea yang popular.


Mempunyai wajah yang manis dan ramah, ternyata Kang Han Na boleh bertindak sebagai orang lain yang sangat berbeza dengan watak asalnya, anda tahu. Terbukti dalam beberapa drama yang pernah dibintanginya, Kang Han Na dipercayai memainkan watak antagonis, seperti drama Korea 'Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo' dan 'Start-Up', peranan Kang Han Na berjaya dibuat penonton teruja.


Tidak hanya pandai berlakon, ternyata Kang Han Na juga dipercayai sebagai DJ Radio dalam rancangan radio KBS yang bertajuk 'Volume Up'. KBS 'Volume Up' itu sendiri adalah program radio yang menampilkan banyak bintang tamu, pemuzik dan penyanyi. Melalui Instagram peribadinya, @k_hanna_ sering berkongsi detik kebersamaan sebagai DJ Radio dengan bintang tamu, Ladies.


Bagi anda peminat drama Korea 'Start-Up' dan kini mengambil bahagian dalam 'My Roommate is a Gumiho', anda pasti kenal dengan artis ini yang mempunyai hubungan cinta dengan Kang Han Na. Dia adalah Kim Dowan yang bermain dalam drama 'Strat-Up' sebagai teman baik Nam Dosan (dimainkan oleh Nam Joo Hyuk).


Kang Han Na dipertemukan semula dengan Kim Dowan dalam drama 'My Roommate is a Gumiho', Ladies. Melalui poster rasmi yang dipaparkan oleh tvN, kedua-dua artis itu juga muncul dalam satu bingkai yang menunjukkan percintaan antara mereka.


Akhir sekali, setelah menunjukkan prestasi yang baik seperti watak Seo In Jae dalam drama ‘Start-Up’, Kang Han Na kembali memberi salam kepada peminat menerusi projek drama terbarunya. Peranan Kang Han Na dalam 'My Roommate is a Gumiho' juga menarik untuk diikuti kerana ia berbeza dengan drama-drama yang lain.


Di sini dia memainkan bekas gumiho bernama Yang Hye Sun yang telah berubah menjadi manusia. Melalui drama ini, Kang Han Na buat pertama kalinya menjalin hubungan cinta dengan pemain lain.

Fakta mengenai Kang Han Na, Pelakon Drama 'My Roommate is a Gumiho' Fakta mengenai Kang Han Na, Pelakon Drama 'My Roommate is a Gumiho' Reviewed by thecekodok on 4:07:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.