Friends Reunion, Jennifer Aniston dan David Schwimmer mengakui mereka pernah menyukai satu sama lain


 Dalam siri komedi Friends, Rachel dan Ross adalah rakan, sahabat, dan kekasih yang mengalami pergolakan. Tetapi ia tidak berakhir di sana. Hubungan antara Ross dan Rachel ternyata terus menjadi kehidupan nyata.

Pada HBO Max's Friends: The Reunion, David Schwimmer (sebagai Ross Geller) dan Jennifer Aniston (sebagai Rachel Green) mengakui bahawa mereka saling menyukai.


Pada satu kesempatan, James Cordon, yang menjadi tuan rumah pertunjukan itu, bertanya kepada enam teman utama Friends jika ada kisah cinta antara mereka ketika mereka tidak berlakon. Soalan ini menjadikan peminat siri Friends sangat ingin tahu mengenai jawapannya.


Tidak menghairankan, kerana sitkom Friends telah ditayangkan selama 10 musim dari 1994 hingga 2004. Selama satu dekad, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), dan Lisa Kudrow (Phoebe telah menghabiskan masa bersama.


Mendengar pertanyaan James, keenam pelakon itu saling berpandangan sehingga Jennifer akhirnya memecah kesunyian dengan mengakui dia mempunyai cerita sambil berpaling kepada David.


Melihat Jennifer tergagap sedikit, David segera mengambil alih untuk menjawab, "Maksud saya, pada musim pertama, saya sangat menyukai Jen. Pada satu ketika, kami sangat menyukai satu sama lain," kata David.


Tetapi dia menambah bahawa mereka tidak pernah mengkhianati pasangan masing-masing kerana mereka menyukai rakan sekerja mereka. "Tapi seperti dua kapal yang lewat, kerana salah satu dari kita selalu dalam hubungan dan kita tidak pernah melewati batas itu. Kami menghormati itu," jelas David.


Seketika Matt membalas pernyataan David dengan mengatakan, "Omong kosong," lalu Matt meneguk minumannya. Tiba-tiba penonton dan semua orang di dalam bilik ketawa.


Jennifer kemudian membincangkan ciuman pertamanya dengan David. Jennifer teringat ketika dia berbicara dengan David, "Akan mengecewakan jika pertama kali kau dan aku benar-benar berciuman di televisyen nasional."


Kemudian Jennifer menambah, "Sudah tentu, pertama kali kami berciuman adalah di kedai kopi." Jennifer melanjutkan, "Oleh itu, kami menyalurkan semua cinta antara satu sama lain melalui Ross dan Rachel," dia menyimpulkan.


Matthew Perry dan Courteney Cox mengakui bahawa semua orang "tahu" bahawa Jennifer dan David saling menyukai.

Friends Reunion, Jennifer Aniston dan David Schwimmer mengakui mereka pernah menyukai satu sama lain Friends Reunion, Jennifer Aniston dan David Schwimmer mengakui mereka pernah menyukai satu sama lain Reviewed by thecekodok on 12:11:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.