Hebat! Tunangan anak Bill Gates Memenangi Semua Pemenang Pertandingan Berkuda

 


Jennifer Gates dan tunangnya Nayel Nassar sama-sama gemar menunggang kuda. Bukan sekadar hobi, Nassar sering memenangi pertandingan berkuda seperti yang dimenanginya baru-baru ini.

Terletak di St. Gallen, pertandingan Grand Prix CSI4 * mempunyai kelas terakhir yang dijadualkan pada 6 Jun. Pada masa itu, terdapat dua pusingan dan Nayel Nassar yang berasal dari Mesir diisytiharkan sebagai pemenang. Dia berjaya mencapai 45.32 saat dengan Igor van de Wittemoere.


Memetik Equnews, Nayel Nassar mendahului Scott Brash yang menduduki tempat kedua dengan Hello Vincent dengan 45.41 saat.Telah diketahui bahawa Nayel Nassar telah menikmati menunggang sejak dia berumur 5 tahun. Pada usia 10 tahun, dia bahkan pernah menyertai beberapa pertandingan seperti Piala Dunia FEI pada tahun 2013, 2014 dan 2017. Ini dijelaskannya di laman webnya nayelnassar.com.Nassar juga memenangi pelbagai pertandingan di Longines FEI Jumping World Cup, Las Vegas National Horse Show Winning Round CSI 3 dan Longines FE Jumping World Cup.Nayel Nassar dinobatkan sebagai atlet berkuda di nombor 41. Nassar telah menyertai 745 perlumbaan dan menang sebanyak 36 kali. Rekod ini telah direkodkan sejak 2010.


Pada masa ini, Nayel menunggang sebagai sebahagian daripada pasukan Evergate Stables dan biasanya menunggang wira termasuk Lucifer V, Oaks Redwood, Igor dan Jiminy Cricket. Dia juga bersaing dengan beberapa ekor kudanya sendiri, seperti Lordan. Jennifer juga menyokong Nassar dalam perkara ini.


"Berkuda hanyalah sebahagian daripada kehidupan kita, tetapi kita menyukai sukan ini," kata Jennifer.


"Dia seorang profesional dan saya melakukannya sebagai seorang amatur. Jadi, untuk dapat berkongsi cinta dan minat kami tentang kuda antara satu sama lain adalah hebat," dia menyimpulkan.

Hebat! Tunangan anak Bill Gates Memenangi Semua Pemenang Pertandingan Berkuda Hebat! Tunangan anak Bill Gates Memenangi Semua Pemenang Pertandingan Berkuda Reviewed by thecekodok on 11:26:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.