Hyungwon MONSTA X Akan Membintangi Drama bertemakan Idol

 


Anggota Monsta X Hyungwon dikhabarkan akan membintangi drama baru berjudul idol. Agensi yang mengawasi Hyungwon, Starship Entertainment mengesahkan berita itu.

"Hyungwon telah disahkan untuk membintangi drama web berjudul Fly Again. Dia akan memainkan watak utama lelaki bernama Han Yo Han, ”kata Starship Entertainment.


Fly Again digambarkan sebagai drama web mengenai berhala dan kehidupan mereka yang menjadi pusat perhatian.


Hyungwon baru-baru ini melakukan siaran langsung untuk berkongsi dengan peminat anekdot lucu tentang bagaimana dia melakukan penyingkiran rambut wajah di pakar dermatologi. Dia mendedahkan bahawa rambut wajah menjadi perhatiannya, terutama kerana berjam-jam menghabiskan masa di stesen penyiaran.


Idola diketahui sering menghabiskan sepanjang hari yang dijadualkan semasa promosi. Pada hari-hari muzik, mereka harus bangun lebih awal untuk mencantikkan rambut dan mekap dan menghadiri kering pada waktu pagi.


Dia berkongsi masalah dengan pakar dermatologinya yang segera meyakinkan Hyungwon tentang kepakarannya dalam penyingkiran rambut. Hyungwon disyorkan untuk menghadiri beberapa sesi laser IPL, teknologi yang bertujuan untuk membantu anda mengurangkan rambut wajah secara kekal.


Mereka memberikan krim kebas padanya dan dia mula kehilangan perasaan di wajahnya. Namun, nampaknya tidak banyak membantu kerana Hyungwon mengatakan bahawa ia sangat menyakitkan.


Dia bahkan bertanya-tanya apakah mereka tidak mematikan kulitnya dengan betul. Sepertinya semuanya normal, kerana doktor meyakinkannya bahawa tidak mengapa menangis di klinik.


Hyungwon juga baru-baru ini membuat akaun Instagram peribadinya. Pada pertengahan bulan Mac, ahli Monsta X membuat debut Instagramnya dengan foto dirinya yang menakjubkan, yang dikongsi dengan kapsyen "foto kamera".


Hyungwon adalah ahli kelima Monsta X yang melancarkan akaun Instagram peribadi selepas Minhyuk, I.M, Kihyun, dan Shownu.


Sementara itu, Monsta X kini mempromosikan mini album baru mereka "One of a Kind," yang menampilkan judul lagu "Gambler."


Kemunculan semula Monsta X kali ini sedikit berbeza memandangkan salah seorang anggotanya, Shownu, tidak dapat mengambil bahagian dalam promosi untuk album terbaru mereka. Shownu terpaksa mengambil cuti sementara kerana kecederaan mata yang dialaminya.

Hyungwon MONSTA X Akan Membintangi Drama bertemakan Idol Hyungwon MONSTA X Akan Membintangi Drama bertemakan Idol Reviewed by thecekodok on 3:30:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.