Idola dan Pelakon Ini Mempunyai Tubuh Kecil, Buktikan Ketinggian Mereka Tidak Menghentikan Kerjaya Mereka yang Cemerlang!

 


Memiliki ketinggian kecil mempunyai kesukaran dan kelebihan tersendiri. Walaupun sukar untuk mengambil barang-barang tertentu dari tempat tinggi, atau harus memalingkan wajah ketika berbicara dengan orang yang lebih tinggi di sekitar anda, mempunyai ketinggian yang kecil juga mempunyai kelebihannya.

Contohnya, anda akan kelihatan lebih muda dan comel. Mempunyai ketinggian minimalis secara automatik tidak akan membuat anda kelihatan buruk, wanita. Seperti penghibur ini yang membuktikan mereka boleh berjaya dan tetap kelihatan menawan walaupun ketinggiannya minimum.


Park Boyoung


Pelakon Park Boyoung, yang kini kembali melalui drama Doom At Your Service, terkenal kerana mempunyai badan yang kecil. Selalunya dipasangkan dengan rakan-rakan bintang yang mempunyai ketinggian yang tinggi seperti Park Hyung Sik, Ahn Hyo Seop, Kim Young Kwang dan terbaru, Seo In Guk.


Lawan Song Joong Ki dalam filem A Werewolf Boy diketahui mempunyai ketinggian 158cm. Walaupun begitu, Park Bo Young tidak pernah gagal mengagumkan banyak orang dengan kemahiran lakonannya dan penampilannya yang cantik dan selalu kekal muda pada usia 30 tahun.


Yabuki Nako


Sebagai ahli IZONE, Yabuki Nako menarik perhatian banyak orang dengan tubuh mungilnya yang membuat banyak orang gugup. Penyanyi Jepun yang melakukan debut dalam kumpulan gadis Korea Selatan melalui acara Survival Show Produce 48, diketahui mempunyai ketinggian 150cm.


Ketinggian ini sering membuatnya mesti melihat ke atas ketika bercakap dengan rakan kumpulannya di IZONE yang mempunyai ketinggian menjulang tinggi seperti Ahn Yujin yang tingginya 20cm dari dia.


Namun, ketinggiannya tidak semestinya membuat Nako berkecil hati. Dia berjaya menjadi penari dan juga vokalis yang boleh dipercayai dalam kumpulan. Kemampuannya di atas pentas, tidak syak lagi!


Son Chaeyoung


Rapper dari TWICE, Son Chayoung diketahui mempunyai ketinggian 159 cm. Melancarkan debut dengan TWICE pada tahun 2015, Son Chaeyoung adalah pemain utama pasukan dalam hal rap.


Persembahannya di pentas selalu memukau. Ketinggiannya yang agak kecil, dan termasuk yang terpendek dalam TWICE, tidak semestinya membuat Chaeyoung terpinggir. Dia berjaya menonjol dengan keunikan dan kreativiti.


Han Ji Min


Pelakon cantik Han Ji Min, bertentangan dengan Nam Joo Hyuk dalam drama The Light In Your Eyes, ternyata mempunyai ketinggian 160cm.


Perawakan mungil ini menjadikannya kelihatan lebih muda dari usia sebenarnya. Sudah berusia 30-an, Han Ji Min masih kelihatan seperti berusia awal 20-an. Watak utama dalam Hyde, Jekyll, dan Me selalu kelihatan memukau.


Han Seung Youn


Anggota KARA yang kini sibuk dengan kariernya sebagai pelakon, Han Seung Youn, tidak ramai yang tahu bahawa tingginya 158 cm. Mempunyai bahagian badan yang baik, Han Seung Youn kelihatan lebih tinggi daripada ketinggian sebenarnya.


Watak utama drama Age Of Youth, kelihatan muda dengan penampilannya yang santai dan semakin memukau banyak orang dengan terus mencuba kemahiran lakonannya dengan baik.

Idola dan Pelakon Ini Mempunyai Tubuh Kecil, Buktikan Ketinggian Mereka Tidak Menghentikan Kerjaya Mereka yang Cemerlang! Idola dan Pelakon Ini Mempunyai Tubuh Kecil, Buktikan Ketinggian Mereka Tidak Menghentikan Kerjaya Mereka yang Cemerlang! Reviewed by thecekodok on 4:34:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.