Ikuti Fesyen Chaeyoung TWICE, dari Casual to Chic Style!


 Chaeyoung adalah ahli kumpulan gadis TWICE dari Korea Selatan, TWICE sendiri mempunyai 9 ahli dan mereka mempunyai ciri-ciri tersendiri. Chaeyoung memiliki pelbagai gaya fesyen, dia tampak memukau dengan gaya fesyen dari gaya kasual hingga bergaya! Oleh itu, mari kita lihat fesyen wanita Korea yang Chaeyoung gunakan untuk anda memberi inspirasi kepada OOTD nanti.

 Set Sederhana dengan Kasut Hitam Kasual yang Selesa

Berbanding dengan ahli TWICE yang lain, Chaeyoung sering menggabungkan skirt dengan banyak bahagian atas yang boleh anda beri inspirasi kepada OOTD untuk memakai skirt dengan selesa, Ladies! Dengan kemeja t-shirt yang sederhana, anda boleh melepak dengan selesa dan bergaya.


Tampil Selesa dengan Sentuhan Vintage

Masih bercampur dengan menggunakan rok, tampilan yang digunakan oleh Chaeyoung dapat dijadikan inspirasi untuk tampil memukau dengan sentuhan vintaj seperti gadis negara. Dengan pakaian berpakaian bunga khas wanita Korea pada umumnya, anda boleh memakai kasut putih untuk melengkapkan gaya seperti di atas.


Nampak 'Chic' dengan jaket kulit

Menggunakan pakaian dengan jaket kulit memberikan kesan sejuk, berani, dan bergaya, anda boleh mencubanya jika pergi ke pesta, Ladies! Dengan menggunakan seluar jeans kurus hitam, seluar dalam hitam dapat memberikan tenaga yang tajam dan menarik. Walaupun kelihatan sederhana, penampilan ini dapat menarik perhatian semua orang.


Kelihatan Kasual Menggunakan Blazer Hitam dengan Jeans pendek

Anda juga boleh menggunakan seluar pendek hitam dan blazer sebagai inspirasi pada musim panas tetapi tetap kelihatan kasual. Jangan lupa juga memilih bahagian dalam t-shirt untuk menambahkan suasana santai.


Set Musim Panas Ringkas

Tampilan terakhir dari TWICE's Chaeyoung yang dapat anda inspirasikan OOTD adalah gaun yang kelihatan sangat sederhana. Anda juga boleh menambahkan aksesori seperti anting-anting agar penampilan ini tidak jelas. Gabungan kasut putih juga sangat sesuai untuk anda gunakan.

Ikuti Fesyen Chaeyoung TWICE, dari Casual to Chic Style! Ikuti Fesyen Chaeyoung TWICE, dari Casual to Chic Style! Reviewed by thecekodok on 8:44:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.