Kembali Berlakon , Siwon Super Junior akan membintangi drama baru


 Choi Siwon disahkan telah menerima tawaran sebagai pelakon utama siri drama baru TVING-baru yang akan datang, Oh My Savior. Menurut sumber, penerbit drama itu menganggap Siwon sebagai pemeran utama lelaki dari peringkat awal perancangan, kerana mereka memerlukan "watak yang sangat menawan".

Sementara itu, pelakon Lee Sun Bin, Eunji A Pink, dan Sunhwa sedang berbincang untuk memainkan tiga watak utama wanita dalam siri ini.


Oh My Savior akan menandakan kepulangan Siwon ke layar kecil dengan siri penuh kira-kira 2 tahun selepas siri KBS2nya, My Fellow Citizens. Berdasarkan siri webtoon yang popular, Oh My Savior (tajuk kerja) menceritakan kisah tiga gadis kota yang agamanya adalah 'alkohol'.


Super Junior sendiri baru-baru ini, pada bulan Mac 2021, membuat kemunculan mereka dengan melepaskan album studio ke-10 mereka yang berjudul "The Renaissance" dengan lagu utama mereka yang berjudul "House Party".


Kemunculan semula Super Junior kali ini lebih lengkap kerana salah seorang anggotanya, Heechul, terlibat selepas kecederaan lutut. "House Party" adalah lagu pop disko dengan irama yang cerah dan riff gitar yang menarik. Liriknya memberi dorongan untuk tinggal di rumah dan memperoleh kekuatan melalui wabak itu.


Setelah hidup bersama selama 17 tahun adalah satu pencapaian tersendiri, Super Junior membincangkan pencapaian melepaskan album studio ke-10 mereka.


Leeteuk berkomentar, "Saya rasa ada banyak rahsia sepanjang umur kita. Kontrak kami jelas satu tetapi kerana semua ahli kami mempromosikan dengan tekun, kami dapat menerima cinta untuk masa yang lama. Saya juga percaya media sosial telah memainkan peranan besar. "


Mengikuti dua bulan kemudian, Mei lalu, anggota Super Junior Yesung membuat solo kembali.


Yesung melancarkan video muzik untuk lagu b-side-nya "Phantom Pain" pada 23 April jam 6 petang KST melalui YouTube, Naver TV, dan V LIVE SMTOWN menjelang kemunculan rasmi.


Ini adalah comeback solo pertamanya dalam setahun dan 11 bulan. Album ini akan dikeluarkan secara rasmi pada 3 Mei.


Yesung melancarkan album solo pertamanya pada tahun 2016 dengan album mini berjudul “Here I am”.

Kembali Berlakon , Siwon Super Junior akan membintangi drama baru Kembali Berlakon , Siwon Super Junior akan membintangi drama baru Reviewed by thecekodok on 6:08:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.