MoneyGram melaburan USD100 Juta untuk Perkhidmatan Pemindahan Wang yang Selamat

 
MoneyGram berinovasi untuk memaksimumkan perkhidmatan keselamatannya, MoneyGram melabur sejumlah AS $ 100 juta. Ini dilakukan untuk mengembangkan program dan teknologi untuk memastikan keselamatan perkhidmatan MoneyGram.

Ketua Pegawai Hasil MoneyGram, Grant Lines mengatakan bahawa perkhidmatan dan produk MoneyGram telah dipercayai oleh pengguna di seluruh dunia. Menurutnya, MoneyGram terbukti dapat menghubungkan keluarga, rakan dan orang tersayang melalui perkhidmatan pemindahan wang yang boleh dipercayai.


"MoneyGram juga mempunyai kawalan kepatuhan yang paling ketat dan kuat dalam industri ini. MoneyGram sendiri telah melabur sebanyak USD $ 100 juta dalam mengembangkan program dan teknologinya untuk melindungi pengguna dan memastikan bahawa perkhidmatannya dapat digunakan sesuai dengan tujuan dan keinginan pelanggan," kata Grant. wartawan dalam satu kenyataan, sesi temu ramah maya, Khamis (10/6/2021).Dia menjelaskan bahawa MoneyGram juga melaksanakan langkah-langkah perlindungan pengguna dengan meminta pengesahan ID untuk setiap kegiatan pemindahan yang dilakukan. Grant menambahkan pengesahan ini pada setiap transaksi, dalam keperluan dan jumlahnya. Menurutnya, ini menjadikan MoneyGram sebagai pemimpin dalam industri, terutama dalam melindungi pengguna.


Di samping itu, Grant menjelaskan bahawa MoneyGram menerapkan strategi yang bertujuan untuk memindahkan wang dengan lebih lancar. Pengembangan program dan teknologinya tidak hanya meliputi keamanan, tetapi juga bertujuan untuk mewujudkan budaya inovasi dan fintech yang kuat.


Dia menambah bahawa MoneyGram juga memaksimumkan platform moden seperti aplikasi dan web yang mempunyai teknologi API (Application Programming Interface) yang sangat kuat untuk melayani pengguna melalui MoneyGram Online (MGO).


"Kira-kira 4 tahun yang lalu, Moneygram mulai fokus pada gangguan besar di dalam syarikat, terutama dalam meningkatkan inovasi digital. Ini dilakukan dengan merancang semula produk dan proses, ke strategi untuk perkhidmatan pelanggan dengan fokus pada fintech mindset dan pendekatan yang tangkas untuk membangun perniagaan. teknologi digital yang memberikan nilai lebih kepada pelanggan, "jelasnya.

MoneyGram melaburan USD100 Juta untuk Perkhidmatan Pemindahan Wang yang Selamat MoneyGram melaburan USD100 Juta untuk Perkhidmatan Pemindahan Wang yang Selamat Reviewed by thecekodok on 5:51:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.