Pelakon Jun Ji Hyun Khabarnya Bercerai dengan Suami, Agensi Menolak Tegas

 


Rumah tangga pelakon Jun Ji Hyun bersama suaminya, Choi Joon Hyuk, dilanda masalah yang tidak menyenangkan. Baru-baru ini, menurut saluran YouTube Institut Garo Sero, mereka mendakwa bahawa pelakon Jun Ji Hyun dan suaminya berada di ambang perceraian.

Mereka juga melaporkan bahawa suaminya, Choi Joon Hyuk, telah meninggalkan rumah, dan mereka gagal menyelesaikan masalah antara satu sama lain. Bukan hanya itu, mereka juga mendedahkan bahawa Choi Joon Hyuk mungkin berselingkuh dengan seseorang yang boleh menyebabkan khabar angin perceraian.


Namun, agensi yang mengawasi Jun Ji Hyun, Culture Depot, dengan tegas menolak isu yang menimpa salah seorang artis.


"Kami ingin memberitahu anda mengenai kedudukan kami mengenai khabar angin mengenai perceraian dan perpisahan pelakon Jun Ji Hyun yang disiarkan di siaran langsung Institut Garo Sero pada 2 Jun. Pertama, kami ingin memberitahu anda bahawa semua yang dinyatakan dalam siaran itu tidak berasas, "kata Culture Depot dalam siaran rasmi.


Bukan hanya itu, Culture Depot tidak teragak-agak untuk mengambil langkah undang-undang bagi mereka yang menyebarkan berita palsu berdasarkan fakta. Buat masa ini agensi mencari kebenaran maklumat.


"Oleh itu, kami berusaha mencari kebenaran sebenar mengenai maklumat yang diputarbelitkan dan akan mengambil tindakan undang-undang yang kuat terhadap penyebaran maklumat palsu melalui artikel dan komen yang berbeza dengan fakta," lanjutnya.


Pelakon Jun Ji Hyun mengahwini Choi Joon Hyuk, yang bukan selebriti, pada tahun 2012. Choi Joon Hyuk adalah ketua bank. Choi Joon Hyuk juga dikenali sebagai cucu pereka hanbok terkenal Lee Young Hee dan anak pereka fesyen Lee Jung Woo. Pasangan ini telah dikurniakan dua orang anak.


Anak lelaki pertama Jun Ji Hyun dilaporkan telah mendaftar di salah sebuah sekolah rendah bertaraf antarabangsa di Incheon. Di mana sekolah itu adalah sekolah yang mengandungi anak-anak pelakon dan pelakon terkenal Korea Selatan.


Jun Ji Hyun sendiri baru kembali pada tahun 2020. Pelakon berusia 39 tahun itu membintangi siri filem Netflix Kingdom, berjudul Ashin.

Pelakon Jun Ji Hyun Khabarnya Bercerai dengan Suami, Agensi Menolak Tegas Pelakon Jun Ji Hyun Khabarnya Bercerai dengan Suami, Agensi Menolak Tegas Reviewed by thecekodok on 5:38:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.