Potret Menakjubkan Lee Da In dalam Pakaian Tali Spaghetti


 Lee Da In adalah pelakon Korea Selatan yang berada di bawah label 9Ato Entertainment. Seni mengalir dalam dirinya, wanita ini yang dilahirkan pada 5 November 1992. Dia mengikuti jejak kakaknya, Lee Yu Bi dan ibunya, Kyeon Mi Ri yang terjun ke dunia lakonan. Beberapa KDramas yang dibintanginya adalah Hwarang (2016), My Golden Life (2017), dan Alice (2020).

Kemudian diketahui bahawa Lee Da In mempunyai hubungan romantis dengan pelakon Lee Seung Gi. Pasangan artis Korea Selatan ini sama-sama mempunyai hobi bermain golf. Si ibu dilaporkan juga menyetujui hubungan antara mereka berdua.


Buat Lee Seung Gi jatuh cinta, lihat pesona Lee Da In di bawah ini, mari kita pergi!


Lee Da In nampaknya suka gaya girly. Dia sering kelihatan memakai pakaian dalam pelbagai kesempatan, dari pakaian percutian hingga tempat percutian OOTD dengan rakan-rakan.


Salah satu pilihannya ialah gaun tali spageti, gaun tanpa lengan dengan tali nipis di bahu. Untuk acara malam itu, Lee Da In mengenakan gaun tali spaghetti hitam. Gayanya elegan dengan gaya rambut roti sederhana.


Perincian lain yang sering dipilih oleh Lee Da In adalah motif bunga yang sangat girly. Memakai gaun pendek ini dengan perincian ruffle, dia juga kelihatan comel dan comel.


Pilihan warna lembut seperti pada gaun merah jambu ini, menjadikan Lee Da In kelihatan sangat feminin. Selain itu, perincian kotak dan sulaman yang menghiasi gaun itu juga menambah kesan yang unik bagi wanita.


Uniknya, beberapa gaun tali spageti kini lebih inovatif, misalnya dengan menggunakan banyak tali bukan hanya satu. Seperti yang dilihat pada penampilan Lee Da In yang satu ini. Dia juga tampil segar dengan pilihan warna biru cerah seperti langit pantai pada musim panas.


Walaupun kelihatan jujur ​​Lee Da In kelihatan cantik, ya. Dia kelihatan comel memakai gaun ruffle dengan tali spaghetti. Tata rambut pendek juga tidak kurang menarik.


Berbagai penampilan Lee Da In dengan gaun tali spageti ini sangat sesuai untuk pakaian musim panas. Semua orang hebat, yang mana yang paling anda sukai?

Potret Menakjubkan Lee Da In dalam Pakaian Tali Spaghetti Potret Menakjubkan Lee Da In dalam Pakaian Tali Spaghetti Reviewed by thecekodok on 7:10:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.