Rakan sekelas, Park Jin Joo dan Lee Cho Hee Bercakap Mengenai Park Seo Joon Semasa di Stool Kolej


Banyak artis Korea telah dididik untuk mengikuti bakat mereka. Sama seperti Park Jin Joo, Lee Cho Hee, dan Park Seo Joon, ketiga-tiga artis itu belajar di Institut Kesenian Seoul.


Dua seniman yang lulus dari Seoul Art Institute, Park Jin Joo dan Lee Cho Hee secara serentak membuat persembahan mengenai reka bentuk varieti KBS 'Come Back Home' pada episod Sabtu lalu (29/5). Dalam episod tersebut, Park Jin Joo menyebut bahawa dia pernah menjadi rakan sekelas Park Seo Joon.


"Saya berada di tahun yang sama dan di kelas yang sama dengan Seo Joon," kata Park Jin Joo.


"Jadi kami dibesarkan bersama sebagai seniman, mulai dari masa kecil kami," tambahnya.


Tuan rumah, Yoo Jae Suk kemudian bertanya adakah Lee Cho Hee juga mengenali bintang 'Itaewon Class'. Lee Cho Hee kemudian menjawab, "Ya. Ketika saya pertama kali melihat pelajar yang lebih tua di sekolah, dia adalah seorang pelajar yang menonjol kerana dia tampan. Saya ingat berfikir bahawa dia kelihatan sangat keren."


Tidak hanya mengenalinya, Park Seo Joon nampaknya telah mengunjungi rumah Lee Cho Hee. “Dia pernah datang ke rumah saya untuk membuang sekali. Dia datang sekali setelah bermain bola sepak, sebelum pergi ke kelas pagi, "kata Lee Cho Hee.


Dalam satu bahagian dari episod variety show "Come Back Home", Park Jin Joo mengaku bahawa dia dan Park Seo Joon diprediksi akan menjadi pelajar terkenal pertama oleh salah seorang profesornya di kolej. "Profesor kami mengatakan semasa kelas bahawa semua orang pada tahun kami, 'Park Seo Joon dan Park Jin Joo mungkin akan menjadi yang pertama membuatnya besar. Tetapi Park Jin Joo mungkin akan hilang dengan cepat kerana dia tidak bekerja keras.'"


Walaupun diramalkan bahawa kemasyhurannya akan cepat hilang kerana tidak bekerja keras, Park Jin Joo mempunyai impian untuk bekerja keras di masa depan, "Saya akan bekerja lebih keras pada masa akan datang sehingga saya dapat tetap di sisi anda selamanya."

Rakan sekelas, Park Jin Joo dan Lee Cho Hee Bercakap Mengenai Park Seo Joon Semasa di Stool Kolej Rakan sekelas, Park Jin Joo dan Lee Cho Hee Bercakap Mengenai Park Seo Joon Semasa di Stool Kolej Reviewed by thecekodok on 5:35:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.