Saat 'Sukro Couple The Penthouse 3' Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo yang Membuat Cemburu

 


Drama Korea terbaru 'The Penthouse 3' yang ditayangkan pada 4 Jun lalu berjaya menimbulkan ketegangan kepada penonton. Melalui plot dan watak kuat yang sama dari musim sebelumnya, 'The Penthouse 3' sekali lagi menggegarkan emosi penonton. Nah, di tengah-tengah ketegangan cerita terdapat sisi manis yang ditawarkan dalam drama ini.

Tidak lain adalah pasangan Joo Seok Hoon dan Bae Rona yang dijuluki sebagai 'pasangan Sukro' dari netizen Indonesia. Kedua watak ini dilakonkan oleh artis muda Korea Selatan bernama Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo, Ladies. Bukan sahaja membuat penonton baper, kisah cinta pasangan ini juga menggemaskan untuk diikuti.


Ingin tahu mengenai saat 'pasangan Sukro' ini? Mari kita ketahui lebih lanjut dalam artikel berikut!


Sebagai peminat 'The Penthouse', sudah tentu anda mengikuti percintaan dua anak Hera Palace Joo Seok Hoon dan Bae Rona. Itu tidak berjalan lancar, kedua-duanya pernah mengalami hubungan yang berliku-liku sebelum akhirnya dapat bersatu kembali. Potongan yang masih dikongsi oleh SBS juga membuat penonton lebih tertarik dan ingin tahu mengenai hubungan masa depan mereka di 'The Penthouse 3'.


Sebelum ditayangkan secara rasmi pada 4 Jun, 'The Penthouse 3' telah mengadakan sesi sidang media yang dihadiri oleh para artis yang berperanan dalam drama ini. Tidak terkecuali untuk 'pasangan Sukro' Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo, Ladies.


Kedua-duanya muncul dengan pakaian formal yang sederhana dan sederhana. Peminat menjadi lebih teruja apabila SBS berkongsi potret keduanya dalam bingkai yang sama.


Mempunyai chemistry yang hebat ketika bertindak di depan kamera, 'pasangan Sukro' tidak malu untuk menunjukkan kedekatan mereka di belakang tabir. Melalui Instagram Kim Young Dae @ youngdae0302, pelakon kacak ini berkongsi momen manis ketika bersama Kim Hyun Soo. Posting ini juga dibanjiri komen dari peminat yang baper dan jatuh cinta dengan mereka berdua.


Majlis 'Baeksang Arts Awards ke-57' yang diadakan pada bulan Mei adalah salah satu momen manis yang menyatukan 'pasangan Sukro' dalam drama 'The Penthouse 3', Ladies.


Bersama dengan pemain 'The Penthouse 3' yang lain, Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo menghadiri majlis penghargaan ini. Kedua-duanya juga berkongsi detik kebersamaan menerusi gambar selfie yang dimuat naik di Instagram @ youndae0302 dan @ hyeon0_0soo masing-masing.


Tidak hanya padat ketika mereka berada dalam projek penggambaran 'The Penthouse 3', mereka berdua membuktikan kekuatan kimia mereka melalui projek baru bersama. Mereka dibariskan sebagai model untuk jenama fesyen bernama Vibrate. 'Pasangan Sukro' dipilih untuk menjadi model untuk pemotretan majalah Cosmopolitan pada Februari lalu, Ladies.


Akhir sekali, kimia yang wujud di antara keduanya di 'The Penthouse 3', tidak hanya menjadikan anda baper. Tetapi kedua-duanya berjaya meraih cinta penonton. 'Pasangan Sukro' juga berjaya mengumpulkan peminat dari seluruh dunia, Ladies.


Seperti tidak lama dahulu, Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo menerima penghantaran trak makanan dari peminat dari China. Trak makanan itu sendiri biasanya dihantar oleh rakan artis atau peminat untuk menyokong mereka yang menjalani penggambaran. Momen ini membuat banyak peminat semakin bosan kerana 'pasangan Sukro' mengabadikan kebersamaan mereka ketika mereka menerima trak makanan ini bersama-sama.

Saat 'Sukro Couple The Penthouse 3' Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo yang Membuat Cemburu Saat 'Sukro Couple The Penthouse 3' Kim Young Dae dan Kim Hyun Soo yang Membuat Cemburu Reviewed by thecekodok on 2:26:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.