Setelah mendapat penilaian yang memuaskan, Lee Je Hoon berharap dapat kembali berlakon dalam Taxi Driver Season 2

 


Sejak pertama kali munculnya, drama Korea Taxi Driver telah mendapat penilaian yang tinggi. Drama adaptasi webtoon, yang dimainkan oleh Lee Je Hoon, Pyo Yejin, dan Esom, telah menerima banyak komen positif kerana kehebatan dan keseluruhan lakonan para pemain.


Episod yang dilancarkan setiap minggu selalu disambut hangat oleh penonton, jadi penarafan setiap episod cukup memuaskan. Di samping itu, beberapa kes dalam Pemandu Teksi adalah berdasarkan kisah benar. Ini menjadikan drama ini lebih popular.


Pemandu Teksi menceritakan kisah beberapa orang yang bekerja di syarikat Rainbow Taxi. Namun, di sebalik semua itu, ada kumpulan rahsia yang mempunyai tujuan untuk membalas dendam kepada pelanggannya melalui perkhidmatan khas "Revenge". Mereka adalah Kim Do-Gi (Lee Je Hoon), Ahn Go Eun (Pyo Yejin), Jang Sung Chul (Kim Eui Sang), Choi Kyung Koo (Jang Hyuk Jin), dan Park Ji Eon (Bae Yoo Ram). Lima orang ini mempunyai misi yang sama, iaitu membalas dendam seseorang kerana mereka juga mempunyai masa lalu yang sama. Mereka dikumpulkan dalam kumpulan yang disebut "Teksi Mewah".


Semua misi balas dendam berjalan lancar sebelum akhirnya Baek Sung Mi, wanita yang awalnya bekerja dengan "Luxury Taxi" mengkhianati dan mengambil tawanan mereka.


Pengakhiran drama ini juga cukup memuaskan dengan penyertaan Kang Han Na, pendakwa yang secara rahsia telah menyiasat "Teksi Mewah".


Adakah Kemungkinan Musim Akan Datang?

Setelah mendapat penilaian yang memuaskan, penonton menantikan musim drama ini. Bukan hanya penonton, Lee Je Hoon, watak utama dalam drama ini juga menginginkan perkara yang sama.


Dipetik dari News Naver, Lee Je Hoon mengucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam membuat drama ini, dia juga berharap dapat berkumpul dengan yang lain lagi (pada musim berikutnya), "... Saya harap saya dapat berkumpul lagi ..."


Lihat catatan ini di Instagram

Catatan yang dikongsi oleh (@leejehoon_official)


Dalam posting terakhir Lee Je Hoon di Instagram peribadinya, dia menulis keinginannya untuk kembali ke gusti pada musim 2, “… Jangan lupa Kim Do-Gi. Saya pasti akan datang lagi. "


Bagaimana? Adakah anda juga menantikan musim drama ini?

Setelah mendapat penilaian yang memuaskan, Lee Je Hoon berharap dapat kembali berlakon dalam Taxi Driver Season 2 Setelah mendapat penilaian yang memuaskan, Lee Je Hoon berharap dapat kembali berlakon dalam Taxi Driver Season 2 Reviewed by thecekodok on 2:05:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.