Siap jadi menantu Meryl Streep, Mark Ronson Bertunangan dengan Grace Gummer

 


Mark Ronson nampaknya sudah bersedia untuk menjadi menantu Meryl Streep! Pemuzik Britain mengakui bahawa dia bertunang dengan Grace Gummer, anak ketiga Meryl Streep dari perkahwinannya dengan Don Gummer.

Pemilik tujuh Anugerah Grammy berkongsi berita gembira melalui podcast The FADER Uncovered, ketika bercakap dengan Kevin Parker dari Tame Impala. Mark Ronson berkata, "Saya bertunangan pada hujung minggu lalu."


Mark juga menyebutkan bahawa ciuman pertamanya dengan Grace Gummer adalah ketika mereka mendengarkan album debut Tame Impala, InnerSpeaker.


"Ada plak untuk itu di suatu tempat. Ada ciuman pertama, ada plak ciuman Hallmark pertama yang sangat melekit," katanya. "Tapi tidak, selamanya akan terukir. Masih ada dalam ingatanku."


Pertunangan Mark Ronson dengan pelakon Mr. Robot (2015) menjadi khabar angin sejak bulan lalu. Pada waktu itu, Grace dilihat memakai cincin berlian di jari manis tangan kirinya dalam foto yang diperoleh oleh Page Six, sementara pasangan itu dengan senang hati berjalan-jalan di London.


The Sun menyatakan bahawa Mark telah berjumpa dengan ibu bapa Grace sejak bulan Mac. Seorang sumber berkata, "Mereka sepertinya menyukainya, itu pertanda baik. Akan menakutkan bagi seorang lelaki untuk mencuba memikat Meryl Streep."


Mark dan Grace pertama kali ditangkap ketika mereka bersama pada bulan September 2020. Jadi ketika Mark dilaporkan bertemu dengan ibu bapa Grace, mereka telah berpacaran selama beberapa bulan.


Pasangan pemuzik dan pelakon ini jarang memancarkan kasih sayang di khalayak ramai. Mereka seolah-olah berusaha untuk merahsiakan hubungan romantis mereka.


Lihat catatan ini di Instagram

Catatan yang dikongsi oleh Mark Ronson (@iammarkronson)Sekiranya Mark dan Grace menikah, ini akan menjadi perkahwinan kedua bagi Mark dan Grace.


Grace Gummer bercerai dengan bekas suaminya, Tay Strarthairn, pada April 2020. Mereka telah berpisah sejak Ogos 2019, sebulan setelah perkahwinan mereka.


Sementara itu, Mark Ronson telah berkahwin dengan aktres Perancis, Josephine de La Baume, dari tahun 2011 hingga 2018. Sebelum Baume, Mark juga bertunang dengan Rashida Jones pada tahun 2003.

Siap jadi menantu Meryl Streep, Mark Ronson Bertunangan dengan Grace Gummer Siap jadi menantu Meryl Streep, Mark Ronson Bertunangan dengan Grace Gummer Reviewed by thecekodok on 6:39:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.