Suka Melancong, 6 Inspirasi Gaya Musim Panas dari Pelakon Park Ju Hyun Membuat Pakaian ke Pantai


 Park Ju Hyun mula mencuri perhatian orang ramai setelah membintangi KDrama 'Extracurricular' (2020). Peranannya sebagai Bae Gyu Ri dalam 'Ekstrakurikuler' juga mendorongnya untuk menjadi Pelakon Baru Terbaik dalam kategori rancangan televisyen di Anugerah Seni Baeksang 2021.

Selepas 'Ekstrakurikular', Park Ju Hyun kembali berlakon menerusi KDrama 'Mouse' (2021) yang turut dibintangi oleh Lee Seung Gi. Dia juga menunjukkan kualiti lakonannya lagi ketika digandingkan dengan pelakon senior di KDrama 'Mouse'.


Kedua-dua 'Ekstrakurikuler' dan 'Tetikus', kedua-dua drama ini adalah genre thriller dan Park Ju Hyun juga melakonkan watak seorang pelajar sekolah menengah. Berlainan dengan drama-drama yang cenderung gelap, gaya harian Park Ju Hyun sebenarnya kelihatan ceria, anda tahu.


Lebih-lebih lagi, dia juga gemar melancong. Dia telah melawat dari Sepanyol ke Hawaii. Dan ekspresi bebas juga terpancar di setiap lokasi yang dikunjunginya. Tidak terkecuali ketika dia melakukan perjalanan ke pantai ketika musim panas tiba.


Nah, beberapa gaya musim panas Park Ju Hyun dapat menjadi inspirasi untuk pakaian ke pantai.


# 1

Satu dengan sifat semula jadi, Park Ju Hyun memakai pakaian yang sesuai dengan langit biru terang. Rok lipit masih merupakan salah satu pilihan terbaik untuk gaya tahun ini, jadi anda boleh menggabungkannya dengan kemeja atau blaus lengan panjang untuk pakaian ke pantai.


# 2

Perhatikan angin pantai yang ringan dengan pakaian yang ringan dan gugur. Warna terang seperti putih dan kuning seperti yang digunakan oleh Park Ju Hyun adalah warna yang sesuai untuk pakaian ke pantai. Jangan lupa untuk mengikuti protokol kesihatan dengan memakai topeng, okey?


# 3

Dalam pemotretan untuk iklan jenama Filgood, pelakon yang dilahirkan pada 5 Oktober 1994 itu, nampaknya sedang menikmati set filem bertema musim panas. Dia seperti bersantai di pantai dengan celana pendek denim dan bahagian atas sabrina. Warna biru masih menjadi gaya utama musim panas.


# 4

Siapa sangka, Park Ju Hyun nampaknya suka menari, anda tahu. Bahkan dia belajar menari untuk bersiap sedia ke universiti. Dia juga mempelajari asas-asas tarian moden.


Kemunculan Park Ju Hyun dengan kemeja putih dengan pose ke bawah, pada pandangan pertama kelihatan seperti dia memakai kostum penari balet, ya. Item kemeja-t yang menyerap peluh adalah yang paling sesuai untuk pakaian ke pantai.


# 5

Dengan kemeja putih dan seluar pendek denim, cuba tambahkan kemeja kotak-kotak sebagai bahagian luar agar lebih bergaya seperti gaya Park Ju Hyun yang sedang bercuti ke Hawaii. Bawa juga topi baldi kontemporari untuk melindungi diri anda dari terik matahari. Ia sejuk!


# 6

Sut dua helai pendek seperti yang dipakai Park Ju Hyun sangat sesuai untuk suasana pantai yang santai. Pakaian kotak-kotak boleh menjadikan anda kelihatan lebih bergaya.


Bagaimana dengan anda, adakah anda sudah bersedia untuk pergi ke pantai? Gaya Park Ju Hyun boleh menjadi salah satu rujukan pakaian untuk pantai gaya Korea, di sini.

Suka Melancong, 6 Inspirasi Gaya Musim Panas dari Pelakon Park Ju Hyun Membuat Pakaian ke Pantai Suka Melancong, 6 Inspirasi Gaya Musim Panas dari Pelakon Park Ju Hyun Membuat Pakaian ke Pantai Reviewed by thecekodok on 4:57:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.