Tahniah! Putera Harry dan Meghan Markle menyambut Anak Kedua


 Berita baik untuk Putera Harry dan Meghan Markle! Anak kedua Duke dan Duchess of Sussex dilahirkan pada hari Jumaat, 4 Jun 2021, jam 11.40 ketika itu. Berdasarkan pernyataan rasmi dari Harry dan Meghan yang diterbitkan pada 6 Jun semalam, anak perempuan mereka dilahirkan di Santa Barbara Cottage Hospital, Santa Barbara, California, Amerika Syarikat, dengan berat sekitar 3.4 kilogram. Ibu dan bayinya berada dalam keadaan sihat dan kini sedang berehat di rumah mereka.

Putera Harry, Meghan Markle dan Archie mengumumkan bahawa mereka mengandung anak kedua mereka pada Hari Valentine.


“Dia lebih dari yang kita bayangkan dan kita sangat berterima kasih atas cinta dan doa yang kita rasakan dari seluruh pelosok dunia. Terima kasih atas kebaikan dan sokongan anda selama hari istimewa ini untuk keluarga kami, "tulis Duke dan Duchess dalam pesanan teks rasmi menyambut kelahiran anak perempuan mereka di laman web Archwell dan juga terima kasih.


Cucu Ratu Elizabeth II yang kesebelas juga diberi nama khas, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor dan digelar Lili. Nama khasnya adalah gabungan nama Ratu Elizabeth II dan Puteri Diana. Nama pertama anak perempuan mereka diambil dari nama panggilan Ratu Elizabeth dalam keluarganya, iaitu "Lilibet", sementara nama tengah "Diana" diambil untuk menghormati Puteri Diana, ibu kepada Harry yang dahulunya adalah Puteri Wales.


Sejak perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle pada Mei 2018, mereka dikurniakan anak pertama mereka, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, yang dilahirkan pada 6 Mei 2019. Pasangan itu kemudian mengumumkan bahawa mereka mengandung anak kedua mereka pada Hari Valentine pada tahun 2021 dan mengumumkan jantina anak perempuan mereka dan akan melahirkan pada musim panas semasa wawancara dengan Oprah Winfrey pada bulan Mac.


Tahniah atas kelahiran Putera Harry dan anak perempuan Meghan Markle!

Tahniah! Putera Harry dan Meghan Markle menyambut Anak Kedua Tahniah! Putera Harry dan Meghan Markle menyambut Anak Kedua Reviewed by thecekodok on 4:04:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.