Tawaran Balik Topup Ovo dan GoPay tanpa Bayaran Pentadbiran


 Terdapat lebih banyak transaksi digital semasa wabak, yang menjadikan dompet digital seperti Ovo dan GoPay mendapat peningkatan dalam transaksi.

Atas sebab ini, Flip menawarkan promosi untuk mengenakan bayaran Ovo dan GoPay tanpa bayaran pentadbir, berbeza dengan kaedah pengecasan lain yang biasanya mengenakan yuran pentadbir.

Flip sendiri adalah syarikat fintech yang memfokuskan kepada pemindahan wang, yang sebelumnya menawarkan perkhidmatan bernama Flip Globe, di mana pengguna dapat mengirim wang ke 12 negara di dunia dengan kos yang agak rendah."Dengan trend membeli-belah dalam talian yang semakin meningkat, semakin banyak orang bertransaksi dengan pilihan digital. Dan kerana itu, semakin banyak orang mengisi baki dompet digital mereka dan membayar yuran pentadbir yang dikenakan kepada mereka," kata Riza Herzego, Product Pengurus Lead Flip.


"Flip mahu orang menjadi lebih senang dan selesa dalam melakukan transaksi digital, jadi kami melancarkan fitur tambah nilai dompet digital percuma ini yang dapat menjimatkan bayaran pentadbir sehingga dapat digunakan untuk orang lain. Walaupun kecil, jika terus dikeluarkan , ia boleh menjadi banyak, "tambahnya.


Inilah cara untuk menambah dompet digital anda melalui Flip


Klik "Kirim Wang" di bahagian bawah halaman utama aplikasi.

Kemudian pilih "+ Tambah Akaun Baru".

Kemudian pilih "GoPay" atau "OVO" mengikut dompet digital yang anda miliki, dan masukkan nombor telefon bimbit yang disambungkan ke dompet digital anda.

Masukkan jumlah yang anda mahu tambah nilai dalam dompet digital anda.

Kemudian klik "Teruskan ke kaedah pembayaran".

Seterusnya pilih bank yang anda buat untuk membuat pindahan.

Kemudian anda akan memasukkan halaman pengesahan untuk mendapatkan nombor akaun Flip dan juga nominal yang mesti anda pindahkan bersama dengan kod unik untuk meneruskan proses tambah nilai. Setelah transaksi berjaya, kod unik ini akan dikembalikan kepada anda dalam bentuk Flip Balance yang boleh dikembalikan kemudian.

Pastikan anda membuat pemindahan ke akaun PT. Fliptech Lantern Inspiration Pertiwi dengan nominal dinyatakan di halaman pengesahan.

Kemudian setelah pindah klik "Saya telah pindahkan" dan tunggu sehingga transaksi berjaya.

Tawaran Balik Topup Ovo dan GoPay tanpa Bayaran Pentadbiran Tawaran Balik Topup Ovo dan GoPay tanpa Bayaran Pentadbiran Reviewed by thecekodok on 3:43:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.