Taylor Swift Membintangi Filem Baru Bersama Christian Bale dan Margot Robbie

 


Taylor Swift kembali ke skrin besar! Setelah membintangi drama muzik Cats (2019), Taylor Swift akan segera muncul dalam filem baru. Filem ini diarahkan oleh pengarah terkenal David O. Russell. Sekiranya anda peminat filem, nama David O. Russell pastinya sangat dikenali. Sebut saja filem Silver Lining Playbooks (2012), American Hustle (2013), dan Joy (2015).

Hingga kini, tajuk filem baru David O. Russell belum diungkapkan kepada media. Genre dan jalan cerita masih dirahsiakan. Walau bagaimanapun, diketahui bahawa filem ini telah selesai diterbitkan. Selain Taylor Swift, filem ini juga akan membintangi beberapa siri pelakon ternama, seperti Christian Bale dan Margot Robbie. Dilaporkan oleh Deadline, pelakon utama lain yang akan bergabung adalah Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, John David Washington, Zoey Saldana, dan Rami Malek. Wah, barisan pemain tidak bergurau, ya!Filem terakhir Taylor Swift dibintangi ialah Cats. Di sini Taylor juga bermain bersama pelakon-pelakon luar biasa seperti Judi Dench, Ian McKellen, Idris Elba, Rebel Wilson, dan James Cordon. Filem drama muzikal ini adalah adaptasi dari puisi oleh T.S. Elliot yang mengisahkan sekumpulan kucing yang ingin mengubah hidup mereka. Taylor memainkan kucing antagonis bernama Bombalurina.


Selain memainkan peranan, sebagai penyanyi dan penulis lagu, Taylor juga turut serta dalam pembuatan lagu berjudul Beautiful Ghosts. Taylor Swift sendiri adalah wanita kucing yang mempunyai tiga kucing, iaitu Olivia Benson, Meredith Gray, dan Benjamin Button. Oleh itu, jangan terkejut jika Taylor sangat bersemangat ketika memainkan peranan sebagai kucing.


Selain Cats, Taylor juga pernah membintangi drama komedi romantis Valentine's Day (2010) dan filem fiksyen ilmiah The Giver (2014). Taylor juga telah menyumbangkan suaranya dalam filem Lorax (2012).


Penyanyi penyanyi pop-country ini juga sangat produktif semasa pandemik COVID-19. Taylor berjaya menghasilkan dua album baru pada tahun 2020, iaitu Foklore dan Evermore. Album Foklore sendiri memenangi Anugerah Grammy untuk kategori Album of the Year.

Taylor Swift Membintangi Filem Baru Bersama Christian Bale dan Margot Robbie Taylor Swift Membintangi Filem Baru Bersama Christian Bale dan Margot Robbie Reviewed by thecekodok on 2:35:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.