Telefon bimbit Oppo baru akan membawa ciri potret paling terkini


 Oppo sedang menyiapkan telefon bimbit terbarunya yang akan dilancarkan di pasaran dalam waktu terdekat. Telefon misteri ini akan membawa teknologi kamera potret terkini.

Telefon kamera ini akan mempunyai ciri Bokeh Flare Portrait dan AI Color Portrait yang sebenarnya terdapat pada telefon generasi sebelumnya. Tetapi Oppo telah membawa banyak peningkatan pada ciri ini untuk menjadikannya lebih pintar.


Oppo telah meningkatkan kepantasan AI, kecepatan berfikir dan sebagainya sehingga sekarang pemilihan subjek dan objek dapat lebih rapi.


Berkat kecerdasan buatan yang semakin pintar, telefon Oppo dapat mengambil gambar dengan kesan bokeh seperti yang biasanya diambil menggunakan kamera DSLR dengan bukaan lebar.
Sebelumnya, teknologi potret pada kamera telefon bimbit biasanya mengalami kesukaran untuk memisahkan bahagian badan subjek, seperti rambut, dari latar belakang. Kini telefon Oppo dapat mengambil gambar bokeh dengan lebih kemas kerana pemisahan subjek yang lebih jelas.


Kami juga berkesempatan untuk mencuba telefon Oppo baru ini . Ciri Potret Bokeh Flare unggul dan Potret Warna AI digunakan khusus untuk mengambil gambar model dengan latar belakang yang sangat cantik.


Tembakan yang dihasilkan mempunyai kesan kabur dan bokeh yang lebih semula jadi, sama ada dalam keadaan siang hari yang panas atau ketika matahari terbenam

Menariknya, ciri Potret Flare Bokeh ini juga akan dibawa ke video buat pertama kalinya. Sebelumnya fitur ini hanya tersedia untuk mengambil foto, dan telefon terbaru Oppo akan menjadi ponsel pertama yang menampilkan Bokeh Flare Portrait Video.


Dalam video, agak sukar untuk mengenali bagaimana subjek dapat dipilih dengan betul. Pekerjaan rumah ada dalam video di sana. Oleh itu, ini sebenarnya pertama kalinya Bokeh Flare berada dalam video.


Bagaimana dengan anda, ingin tahu apa yang akan dilancarkan telefon Oppo dengan kamera canggih ini? Harap bersabar dan tunggu pengumuman rasmi tidak lama lagi.

Telefon bimbit Oppo baru akan membawa ciri potret paling terkini Telefon bimbit Oppo baru akan membawa ciri potret paling terkini Reviewed by thecekodok on 2:52:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.