Varieti Barang Dagangan BTS X McDonald's, Mana Pilihan Anda?


 Beberapa waktu yang lalu McDonald's telah mengumumkan kerjasama dengan BTS. Produk kolaborasi itu dalam bentuk menu makanan yang disebut 'BTS Meal' dan sejumlah barang dagangan. Dilaporkan dari Koreaboo, barangan kolaborasi McDonald dengan BTS telah mula dijual dengan pra-pesanan melalui Weverse Shop mulai 27 Mei 2021 pada jam 08.00 KST. Berikut adalah rangkaian barangan yang dikeluarkan secara rasmi oleh Hybe Merch.

Koleksi Logo Drop Pertama BTS X McDonald's Official Merch - Street

Terlihat keren dengan menggabungkan hoodie dan stoking dengan logo BTS dan McDonald's yang direka dengan sempurna sesuai untuk dicuba. Uniknya, hoodie mempunyai perincian pada hujung tali dalam pelbagai warna. Tali kanan berwarna ungu yang serupa dengan fandom BTS, sementara tali kanan berwarna kuning yang sama dengan logo McDonald. Stokingnya berharga $ 12 USD 


Terdapat juga t-shirt hitam polos dengan logo yang direka sama dengan hoodie. Masih dengan tema hitam, ARMY boleh mempunyai kantung dengan nama tujuh anggota BTS, anda tahu!


Koleksi Logo Drop Pertama BTS X McDonald's Official - Kehidupan Harian


Untuk aktiviti harian, terdapat barang dagangan dalam bentuk beg dan topi selempang mini. Beg sling dengan bentuk kecil berwarna sama dengan topi.


Di samping itu, terdapat t-shirt dan tote bag dengan rekaan funky yang diilhamkan oleh sos eksklusif seperti Cajun dan Sweet Chili, yang boleh diperoleh dengan harga bermula dari $ 19 USD .


Anda boleh melindungi diri dari hujan dengan menggunakan payung BTS X McDonald biru ini. Sama seperti harga stoking yang telah disebutkan, payung ini berharga $ 12 USD .


Koleksi Logo Drop Pertama BTS X McDonald's Official - Percutian

Jubah mandi ungu khas BTS mempunyai sulaman logo BTS dan McDonald di bahagian depan di sebelah kiri. Tali jubah mandi juga mempunyai logo BTS dan McDonald di hujungnya. Yang paling mahal di antara barang dagangan, jubah mandi ini berharga $ 110 USD.


Stoking dengan jalur ungu dan kuning yang serupa dengan BTS dan McDonald's juga tersedia untuk meningkatkan penampilan percutian anda.


Selain daripada barang dagangan di atas, terdapat banyak barangan BTS X McDonald yang boleh diburu oleh ARMY di Weverse Shop.

Varieti Barang Dagangan BTS X McDonald's, Mana Pilihan Anda? Varieti Barang Dagangan BTS X McDonald's, Mana Pilihan Anda? Reviewed by thecekodok on 5:59:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.