Vince Vaughn, Owen Wilson, Rachel McAdams, dan Isla Fisher untuk Kembali Berlakon di Sequel Wedding Crashers

 


Drama komedi romantis Wedding Crashers (2005) akan mendapat sekuel. Maka berita terbaik adalah pemeran utama, iaitu Vince Vaughn, Owen Wilson, Rachel McAdams, dan Isla Fisher akan kembali bermain dalam sekuel.

Projek sekuel ini sedang diusahakan bersama dengan HBO Max dan akan memulakan penggambaran pada bulan Ogos di Puerto Rico. Walaupun empat pemain utama sudah pasti kembali bermain, tetapi pemain sokongan seperti Bradley Cooper, Christopher Walken, dan Jane Seymour belum diketahui.


November lalu Vince Vaughn membuka sekuel Wedding Crashers. Pada masa itu Vince mengatakan bahawa dia dan Owen Wilson, serta pengarah David Dobkin telah membincangkan kelanjutan Wedding Crashers.


"Owen dan saya serta pengarah Crashers berbicara untuk pertama kalinya dengan serius mengenai sekuel filem itu," kata Vince kepada ET. "Ada idea yang cukup bagus. Jadi kami membincangkannya pada tahap awal."


Sebulan kemudian Isla Fisher menyatakan kesediaannya, "Saya akan pergi 100%. Saya rasa ada banyak komedi yang akan diambil dari sana."


Isla menambah, "Mereka berdua [Vince dan Owen] mempunyai kimia semula jadi yang hebat. Mereka bergaul dengan baik."


Filem Wedding Crashers mengisahkan dua orang pencerai, yang dilakonkan oleh Vince (sebagai Jeremy Gray) dan Owen (sebagai John Beckwith). Kedua-duanya menghabiskan masa lapang dengan datang ke majlis perkahwinan untuk mendapatkan minuman percuma dan menggoda wanita.


Detik keseronokan berubah ketika mereka bertemu dengan Cleary sister, iaitu Claire (dimainkan oleh Rachel McAdams) dan Gloria (dimainkan oleh Isla Fisher).


Filem ini mencapai kejayaan global bernilai $ 285 juta dengan anggaran filem awal sebanyak $ 40 juta.


Wedding Crashers juga menjadi inspirasi untuk siri televisyen berjudul The Real Wedding Crashers pada tahun 2007 dan disiarkan di NBC. Tetapi sayangnya siri ini hanya ditayangkan hingga episod keempat.

Vince Vaughn, Owen Wilson, Rachel McAdams, dan Isla Fisher untuk Kembali Berlakon di Sequel Wedding Crashers Vince Vaughn, Owen Wilson, Rachel McAdams, dan Isla Fisher untuk Kembali Berlakon di Sequel Wedding Crashers Reviewed by thecekodok on 2:24:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.