Fairy Tail: Forces Unite! Mempersembahkan Outfit dan Mount Terkini


Fairy Tail: Forces Unite! mempersembahkan Outfit and Mount terbaru dengan tema Festival Perahu Naga. Anda akan menggunakan pelekap dalam bentuk kapal naga bersama dengan rakan-rakan.

Pemain boleh mendapatkan bundle Dragon Boat Mount and Outfit khas ini di Limited Shop pada 10-23 Jun 2021. Pemain juga dapat potongan 50 peratus untuk pembelian dalam tujuh hari pertama. Oleh itu, jangan terlepas tawaran istimewa ini, Penyihir sayang!


Dengan memiliki Pakaian dan Pasukan Pasukan Perahu Naga, anda dapat memperoleh atribut tambahan untuk Serangan Fizikal, Serangan Sihir, Kekuatan Penyembuhan, dan juga Tingkat Seal.Dengan warna dan reka bentuk yang sangat mewah, anda boleh kelihatan luar biasa di Magnolia City. Pemasangan ini boleh digunakan bersama dengan empat rakan anda jika anda berada dalam satu pasukan.


Jadi tunggu apa lagi? Log masuk ke Fairy Tail: Angkatan Bersatu! sekarang dan dapatkan Pakaian dan Pasangan yang sejuk di Kedai Terhad.

Fairy Tail: Forces Unite! Mempersembahkan Outfit dan Mount Terkini Fairy Tail: Forces Unite! Mempersembahkan Outfit dan Mount Terkini Reviewed by thecekodok on 5:22:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.