PENAFIAN

Thecekodok.com ialah blog yang mengumpulkan teknologi dan Gadjet


Maklumat dalam weblog ini adalah info dan cadangan semata-mata . Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.


Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.


Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.


Pihak admin Thecekodok.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.


Pihak admin Thecekodok.com jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.


Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak Thecekodok.com dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

PENAFIAN PENAFIAN Reviewed by thecekodok on 5:59:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.