Inilah rupa Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition


 Oppo mempersembahkan Edisi Avengers Reno5 Marvel. Telefon bimbit yang menarik ini akan dijual secara terhad melalui dalam talian.


Untuk ketiga kalinya, Oppo telah bekerjasama dengan Marvel untuk menghadirkan telefon bimbit edisi khas.Kali ini, Reno5, yang dirilis pada awal tahun, dibungkus dengan nuansa Avengers. Oppo menggilap bahagian belakang. Terdapat logo Avengers tepat di tengah. Bahagian tepinya juga diberi sentuhan warna khas. 


Jangan ketinggalan Oppo mempersembahkan tema khas.  Oppo belum mendedahkan sama ada Reno5 Marvel Avengers mempunyai spesifikasi yang berbeza. 


Nanti Oppo Reno5 Marverl Avengers Edition akan dijual secara terhad melalui dalam talian. 


Kemudian Oppo akan menyebarkan jemputan untuk membeli peranti ini melalui akaun media sosial mereka, media, Tech YouTubers dan juga komuniti peminat Marvel Oppo akan menerangkan mekanisme pembelian minggu depan. Mereka juga akan mendedahkan spesifikasi, harga dan laman web e-commerce yang akan menjual Reno5 Marvel Avengers Edition. Bagaimana, berminat dengan Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition ini? 

Inilah rupa Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition Inilah rupa Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition Reviewed by thecekodok on 5:14:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.