Kod Penebusan Genshin Impact Terkini, Terdapat 300 Primogems secara Percuma!


 Genshin Impact baru saja mengungkapkan potongan ciri dan kandungan baru yang akan diperbaharui dalam versi 1.4 melalui siaran langsung di Bilibili. Dalam acara yang sama, mereka mengedarkan tiga kod penebusan baru yang mengandungi 300 Primogems percuma.

Terdapat dua jenis kod penebusan yang dikongsi, iaitu untuk pelayan global dan pelayan Cina. Oleh itu, semua pemain yang bergabung dengan pelayan di Amerika Syarikat, Eropah dan Asia  dapat mengambil kod global.


Kod penebusan Genshin Impact biasanya mempunyai jangka masa sah yang cukup singkat, tetapi berdasarkan pemantauan kod ini masih dapat diambil. Oleh itu, segera tuntut jika anda tidak mahu ketinggalan.Tiga kod penebusan Genshin Impact baru untuk bulan Mac adalah:


- PSNTC8FEQK4D yang mengandungi 100 Primogems dan 50,000 Mora


- ET7ADQFF8KJR yang mengandungi 100 Primogems dan 5 Hero's Wits


- KTNSCQWW922M yang mengandungi 100 Primogems dan 10 bijih peningkatan Mystic


Bagi mereka yang masih belum tahu menebus kod Impak Genshin, jangan risau. Anda boleh melakukannya secara langsung dalam permainan atau melalui penyemak imbas.


Cara menebus kod Genshin Impact dalam permainan:


- Buka permainan Genshin Impact pada telefon bimbit atau komputer.


- Jika permainan sudah terbuka, masukkan menu dengan mengklik ikon Paimon di sudut kiri atas.


- Klik ikon roda gigi untuk memasuki Tetapan kemudian pilih Akaun dan klik pilihan Tebus Kod.


- Masukkan kod satu per satu dan klik Pertukaran sehingga ada pemberitahuan bahawa pertukaran kod telah berjaya.


- Masukkan Peti Mel Impak Genshin dan klik Tuntut Semua untuk memindahkan semua Primogems dan item lain ke inventori anda.


Baca juga:

5 Permainan PC Yang Anda Perlu Cuba Mainkan

Anda juga boleh menuntut kod penebusan Genshin Impact melalui penyemak imbas tanpa perlu membuka permainan. Kaedahnya mudah, iaitu:


- Pergi ke halaman tebus Kesan Genshin di sini.


- Log masuk dengan akaun miHoYo anda, kemudian pilih pelayan.


- Setelah memilih pelayan, akan ada arahan yang meminta pemain memasukkan kod penebusan.


- Masukkan kod di atas satu persatu, kemudian klik Tebus untuk menghantar Primogems percuma ke peti mel dalam permainan.


Ganjaran yang diperoleh dari kod penebusan Genshin Impact hanya boleh dituntut sekali dalam setiap akaun. Jadi jangan lupa untuk menuntutnya!

Kod Penebusan Genshin Impact Terkini, Terdapat 300 Primogems secara Percuma! Kod Penebusan Genshin Impact Terkini, Terdapat 300 Primogems secara Percuma! Reviewed by thecekodok on 1:23:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.