Promo Permainan Free Fire, Bundle Armored Titan di Armored Bullseye

 


Kerjasama berterusan antara Free Fire dan anime hits Attack on Titan menghadirkan pelbagai item eksklusif di dalamnya. Terdapat pelbagai kostum, kulit senjata, hingga mod terkini dengan tema Attack on Titan.

Salah satu kostum yang akan hadir dalam kolaborasi Free Fire x Attack on Titan adalah kostum Armored Titan. Titan dengan kemampuan berlari pantas di anime akan tersedia dan dapat diperoleh oleh pemain Free Fire!


Anda boleh mendapatkan kostum Armor Titan ini di acara 'Armored BullsEye - Armored Titan'. Pada acara ini, anda perlu mengacak 9 hadiah di dalamnya, termasuk kebiasaan Armored Titan.


Hadiah boleh dipilih setelah diacak terlebih dahulu. Harga putaran berbeza dari 9 Diamond pada putaran pertama. Semakin banyak anda berputar, semakin besar Diamond yang diperlukan untuk setiap putaran.


Kostum Armor Titan ini adalah replika asli Armor Titan dalam animasi, gaya rambut, perkadaran badan, bentuk badan, dan ciri-ciri wajah, hingga perincian terakhir anda akan mendapati semuanya serupa ketika anda memiliki kostum di Free Fire.


Acara Armored BullsEye - Armored Titan akan tersedia untuk masa yang terhad bermula dari 16 Mac hingga 22 Mac 2021!

Promo Permainan Free Fire, Bundle Armored Titan di Armored Bullseye Promo Permainan Free Fire, Bundle Armored Titan di Armored Bullseye Reviewed by thecekodok on 7:36:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.