Tangkap Pencuri di Fairy Tail: Forces Unite! Demi Hadiah Ramadan yang istimewa

 A


cara baru Garena adalah mengalahkan pencuri dalam permainan Fairy Tail: Forces Unite !. Gabungkan Mystery Chest atau Mystery Key untuk mendapatkan hadiah utama.

Pada hari Khamis (29/4/2021) Fairy Tail: Angkatan Bersatu! mempersembahkan acara Ramadan khas yang disebut Treasure Chest. Pemain akan diminta untuk menangkap kumpulan pencuri yang telah muncul di Magnolia City.


Dengan mengalahkan pencuri ini, pemain akan mendapat pelbagai hadiah khas dalam permainan, seperti Ramuan Ramuan eksklusif.


Setiap hari, pemain boleh mengalahkan seramai 25 geng pencuri dan mendapatkan Mystery Chest atau Mystery Key. Apabila kedua-dua barang itu dikumpulkan, anda boleh menggabungkannya menjadi Treasure Chest.


Di Treasure Chest, pemain boleh mendapatkan item dalam permainan yang menarik, seperti Halo Badge / Energy, Power Quartz, Core of Forge, Random Epitaph / Artifact Bundle, Random Lv.4 Gem, Random Advanced Skill Book, Ice Syrup Potions, Nastar , Sup Buah, Kompot, dan Rendang.


Jadi tunggu apa lagi? Ayuh, log masuk dan kalahkan pencuri dalam permainan sekarang. Acara Treasure Chest ini akan berlangsung dari 29 April hingga 10 Mei 2021.

Tangkap Pencuri di Fairy Tail: Forces Unite! Demi Hadiah Ramadan yang istimewa Tangkap Pencuri di Fairy Tail: Forces Unite! Demi Hadiah Ramadan yang istimewa Reviewed by thecekodok on 4:01:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.