Kemas kini Terkini Fairy Tail: Forces Unite! Mempersembahkan Class Lava untuk Kanak-kanak


Fairy Tail: Forces Unite! ! tidak lama lagi akan melakukan kemas kini terkini dalam masa terdekat dengan menyampaikan kandungan yang menarik. Salah satu isi yang akan dipersembahkan adalah Kelas Lava untuk Kanak-kanak / Kanak-kanak yang mempunyai kemampuan Debuff.

Kelas Lava adalah kelas yang cukup popular. Kerana mempunyai kemampuan untuk memanggil Lava-Make Summon dan membantu dalam pertempuran.


Bukan hanya itu, Kelas Anak Lava juga mempunyai kemampuan untuk mengurangkan pertahanan lawan dengan kekuatan Melt. Berikut adalah perincian kemahiran yang boleh anda periksa.


Lava-Make: Fury Sea

Memberi Kerosakan Fizikal kepada 3 musuh menggunakan kekuatan Lava. Semasa menggunakan Skill ini, Anak akan mendapat Bonus Crit 5%.


Meltdown

Pasif Skill, yang memiliki peluang 10% untuk melumpuhkan target ketika menggunakan Lava-Make Skill: Fury Sea. Musuh yang terkena kesan Melt (Armor Break) akan mendapat 5% ketika menerima serangan.


Burning Heat

Kemahiran Pasif, meningkatkan P.ATK 10% dan 10% HP Maks.


Boil

Pasif Skill, berpeluang memanggil Lava-Make: Flame dan menggantikan Lava-Make: Basic. Lava-Make: Flame ini mempunyai frekuensi serangan yang lebih tinggi dan akan meletupkan dirinya ketika menyerang musuh ketika HP mereka berada di bawah 25%.


Sekiranya kemahiran "Pemejalan" aktif, ia tidak akan memanggil Lava-Make: Basic ketika memanggil.


Solidification

Pasif Skill, berpeluang memanggil Lava-Make: Rock untuk menggantikan Lava-Make Basic. Lava-Make Rock mempunyai kadar kelangsungan hidup yang lebih tinggi dan menyembuhkan rakan secara rawak di akhir Giliran.


Sekiranya kemahiran Boil aktif, ia tidak akan memanggil Lava-Make: Basic ketika memanggil.


Lava-Make: Flame Pillar

Menimbulkan Kerosakan Fizikal kepada 1 musuh dan memanggil Lava-Make (maksimum 4) apabila kemahiran memukul lawan. Serangan Lava-Make sama dengan 1.2x P.ATK, 35% HP maksimum, dan atribut lain sama dengan 50% atribut Kid.


Kemahiran ini mempunyai Cooldown 2 Turn. Apabila memanggil Lava-Make yang sama, ia akan memulihkan 50% HP Lava-Make. Lava-Make akan menyerang sasaran yang terkena skill.


Blaze

Pasif Skill, meningkatkan 20% P.ATK, 10% P.DMG / M.DMG Reduction, dan 15% peluang P. Crit untuk memanggil Lava-Make. HP akan disesuaikan dengan 50% HP Anak / Anak Max.


Nantikan maklumat terkini mengenai kemas kini Fairy Tail: Forces Unite terkini! melalui media sosial Facebook dan Instagram @garenafairytailid.

Kemas kini Terkini Fairy Tail: Forces Unite! Mempersembahkan Class Lava untuk Kanak-kanak Kemas kini Terkini Fairy Tail: Forces Unite! Mempersembahkan Class Lava untuk Kanak-kanak Reviewed by thecekodok on 9:11:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.