Fitur baru Instagram menyebabkan 'Like' disembunyikan


 Pada tahun 2019 Instagram telah mengumumkan bahawa ia akan mula menguji ciri barunya, iaitu menyembunyikan jumlah suka pada siaran pengguna. Instagram mengatakan langkah ini adalah supaya pengguna dapat lebih fokus pada kandungan mereka daripada hasil jumlah suka yang mereka dapat.

Selama setahun terakhir semasa pandemi COVID-19, pengujian ciri-ciri ini masih berjalan, walaupun tanpa banyak kemas kini mengenai pengembangan negara yang sedang diuji. Pada masa itu, dilaporkan bahawa Instagram telah sasarkan tujuh nama negara di mana Kanada menguji untuk menjadi negara pertama.


Kini, banyak pengguna di AS, telah menerima pemberitahuan yang mengatakan bahawa mereka tidak lagi dapat melihat jumlah suka. Ada beberapa pengguna yang menyatakan bahawa akaun mereka adalah bahagian yang menerima pemberitahuan.


Nampaknya pemberitahuan ini adalah kesalahan di Instagram di mana terdapat pepijat yang membuat beberapa pengguna melihat pemberitahuan mengenai 'Like' tersembunyi.


Kami secara tidak sengaja menambahkan lebih banyak orang ke ujian hari ini, kata Instagram .

Fitur baru Instagram menyebabkan 'Like' disembunyikan Fitur baru Instagram menyebabkan 'Like' disembunyikan Reviewed by thecekodok on 4:56:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.