Cara Mendaftar Server Kedua Wave Advance Server FF

 


Pembangun permainan Garena membuka kumpulan kedua Free Fire (FF) Advance Server. Untuk Survivors - istilah untuk pemain FF yang berminat - inilah cara untuk mendaftar.

Advance Server adalah pelayan khas yang disediakan oleh Garena untuk mencuba ciri yang belum dikeluarkan. Oleh itu, Survivors boleh mencuba ciri FF yang sedang dibangunkan, baik itu senjata, peta, watak dan lain-lain.


Untuk mencuba semua itu, Survivors mesti mendaftar. Sekarang merujuk pada maklumat di akaun Instagram Free Fire , pendaftaran untuk mod Server Advance kumpulan kedua dapat dilakukan.Inilah cara untuk mendaftar gelombang kedua Free Fire Advance Server:


  1. Buka laman web rasmi Fire Fire Advance Server https://ff-advance.ff.garena.com/ rasmi.
  2. Tatal ke bawah dan klik pilihan Masuk melalui Facebook
  3. Setelah berjaya log masuk, anda akan diarahkan ke halaman pendaftaran
  4. Isi nama, alamat e-mel dan nombor telefon bimbit anda
  5. Klik Kirim, selepas itu halaman untuk muat turun akan muncul.
  6. Klik Muat turun APK
  7. Setelah proses muat turun selesai, buka fail yang telah dimuat turun lebih awal dan pasangkannya.
  8. Benarkan pemasangan sumber tidak diketahui dengan pergi ke menu tetapan, kemudian klik pada pilihan 'Keselamatan dan Privasi' dan juga mengklik 'Pasang Aplikasi dari Sumber Tidak Dikenal'.
  9. Selepas itu, buka aplikasi Free Fire Advanced Server.
  10. Kemudian log masuk menggunakan akaun Facebook anda

Sedikit nota, Server Fire Free Advance hanya akan tersedia untuk 50,000 pemain yang dipilih secara rawak. Sekiranya kuota penuh maka anda harus mencuba lagi pada keesokan harinya.

Cara Mendaftar Server Kedua Wave Advance Server FF Cara Mendaftar Server Kedua Wave Advance Server FF Reviewed by thecekodok on 6:54:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.