Pelbagai Aplikasi Untuk Membuat Kad Ucapan Selamat Hari Raya


 Tahun ini, Lebaran mungkin masih tinggal secara terpisah dari keluarganya di kampung halamannya. Walaupun begitu, terdapat banyak cara untuk menunjukkan perhatian, salah satunya adalah dengan mengedarkan kad ucapan lebaran.

Diringkaskan Kami dari Joy of Android, mari buat kad ucapan dengan aplikasi berikut:


1. Canva

Paling mudah menggunakan aplikasi penyuntingan foto yang cukup lengkap, iaitu Canva. Sudah ada banyak gambar dan reka bentuk percuma yang boleh anda gunakan untuk membuat kad ucapan yang indah dengan pelbagai saiz.2. Invitation Card Maker

Mereka mengatakan aplikasi ini sesuai untuk mereka yang tidak mahir dalam reka bentuk. Sudah tersedia pelbagai tema yang comel, menarik, dan minimalis. Sama seperti Canva, yang harus anda lakukan ialah memilih templat yang ada dan menulis ucapan lebaran. Voila, kad ucapan Eid versi anda boleh dikongsi di media sosial.


3. TouchNote: Cards & Gifts - TouchNote Ltd

Pengguna dibenarkan menggunakan reka bentuk kad ucapan yang ada atau juga dapat menggunakan foto peribadi untuk membuatnya. Selain itu, pelbagai pilihan fon yang ada juga akan menjadikan kad ucapan anda lebih menarik.


4. Adobe Spark

Adobe Spark juga mempunyai templat reka bentuk yang menarik untuk membuat pelbagai ucapan lebaran. Selain itu, aplikasi ini juga dilengkapi dengan ukuran kertas untuk mencetak kad.

Pelbagai Aplikasi Untuk Membuat Kad Ucapan Selamat Hari Raya Pelbagai Aplikasi Untuk Membuat Kad Ucapan Selamat Hari Raya Reviewed by thecekodok on 4:34:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.