PUBG: New State Melancarkan Ujian Alpha, Inilah Cara Mendaftarnya

 


Krafton secara rasmi mengumumkan bahawa ia akan segera melancarkan tajuk baru untuk PUBG, iaitu PUBG: New State pada tahun 2021. Mereka juga mengatakan bahawa mereka sedang membuka pendaftaran untuk ujian alpha untuk PUBG: New State.

Sebagai syarikat induk di sebalik populariti permainan Battle Royale, Player Unknown's Battlegrounds (PUBG), Krafton merancang untuk menjalankan ujian alfa tertutup untuk PUBG: News State. Percubaan akan siap dimulakan pada 11 Jun.


Sementara PUBG: Pendaftaran ujian alpha Negeri Baru sedang berlangsung di newstate.pubg.com hingga 6 Jun. Percubaan ini terhad kepada pengguna Android AS, tidak termasuk iPhone dan iPad.


Untuk bermain permainan ini, pemain mesti menyediakan spesifikasi telefon bimbit yang berkelayakan. Memiliki sekurang-kurangnya akaun Google dan RAM 2.5 GB, kemudian memerlukan peranti yang menjalankan Android versi 6.0 atau lebih tinggi.


Sekiranya anda melayari dan mendaftar di laman web rasmi, akan ada maklumat bahawa kawasan anda tidak layak untuk mengikuti ujian alpha.


Walau bagaimanapun, jika anda masih ingin tahu cara mendaftarkannya. Berikut adalah beberapa maklumat mengenai langkah-langkah untuk mendaftar ujian alpha PUBG: Negeri Baru.


Pemain boleh melayari laman web newstate.pubg.com secara langsung.

Kemudian klik butang Apply for Alpha Test.

Setelah membaca dasar dan syarat privasi dengan teliti, terus klik butang seterusnya.

Terakhir, pengguna mesti log masuk ke akaun Google mereka untuk menyelesaikan aplikasi.

Peserta terpilih akan menerima e-mel di akaun mereka, yang mengandungi arahan mengenai cara mengakses ujian alpha. Kemudian ikuti arahan dan muat turun Ujian Alpha pada peranti Android pemain.


Bagi anda yang belum bernasib baik, mungkin anda boleh membuat pra-pendaftaran secara langsung di halaman Google Play Store. Tujuannya adalah apabila permainan ini tersedia, aplikasi akan dimuat turun secara automatik.


Kelebihan pra-pendaftaran adalah mendapat bonus dari Krafton dalam bentuk Skin Vehicle Limited secara kekal. Ini hanya berlaku dalam tempoh pra-pendaftaran dan 1 bonus untuk 1 akaun sahaja.

PUBG: New State Melancarkan Ujian Alpha, Inilah Cara Mendaftarnya PUBG: New State Melancarkan Ujian Alpha, Inilah Cara Mendaftarnya Reviewed by thecekodok on 8:17:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.