Nugget Ayam "Diantara Kami - BTS" Dijual dengan harga USD99.99

 


Nugget ayam, yang disenaraikan sebagai "McDonald's Among Us berbentuk Nugget dari BTS Meal" di eBay, dijual dengan harga USD 99.99  oleh sebuah akun bernama Polizna.

Sebelumnya, nugget ayam mula dilelong pada 28 Mei seharga 99 sen . Tetapi setelah dua hari disenaraikan di eBay, nugget dijual dengan harga yang hebat.


Nugget ayam BTS di antara kita Nugget ayam BTS Antaranya Foto: Tangkapan skrin ebay

Harga hebat ini diduga selain bentuknya yang unik dengan watak permainan Among Us, tetapi juga kerana ia berkaitan dengan kerjasama antara McDonald's dan BTS, boy band terkenal dari Korea Selatan.Dalam akaun eBaynya, Polizna selaku penjual menyatakan bahawa kesegaran nugget ini dijamin kerana ia akan dihantar beku dan ditutup sehingga mereka tetap segar semasa penghantaran.


Bukan hanya nugget watak Antara Kami, dia juga akan mengirim sos McDonald's Szechuan atas permintaan pembeli. Setakat ini, tidak diketahui siapa orang di belakang pembeli nugget dengan harga hebat.

Nugget Ayam "Diantara Kami - BTS" Dijual dengan harga USD99.99 Nugget Ayam "Diantara Kami - BTS" Dijual dengan harga USD99.99 Reviewed by thecekodok on 11:30:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.