Semak Semula Senarai Semak Tahun 2021 Anda


 Masa berlalu. Kembali pada bulan Jun;


"Tahun ini, saya ingin menurunkan 10kg." Tetapi pada bulan Mei (selepas Raya!), Kami menambah 5kg ...


"Tahun ini, saya mahu menjimatkan RM2,000." Tetapi pada bulan April, kami menambah hutang kad kredit RM500…


Sudah tiba masanya untuk daftar masuk! Adakah anda masih berpegang pada resolusi Tahun Baru itu? Sekiranya tidak, bagaimana anda dapat mencapai matlamat anda semula?Sekiranya anda tergelincir, jangan risau, itu normal!


Mengikuti matlamat tertentu sangat sukar bagi sebilangan daripada kita.


Dengan Matlamat Simpanan , anda dapat menetapkan berapa banyak wang yang ingin anda simpan dan mengesan kemajuan anda sepanjang perjalanan. Contohnya, anda mahukan RM5,000 untuk bayaran pendahuluan kereta baru. Jadi, jika anda dapat menjimatkan RM500 sebulan, anda memerlukan 10 bulan untuk mencapai matlamat tersebut.


Tidak ada disiplin menyimpan RM500 sebulan? Lakukan secara automatik menggunakan ciri Pelaburan Berulang . Dengan cara ini anda dapat menabung terlebih dahulu dan berbelanja kemudian dengan yang tersisa setelah disimpan.


Kini anda dapat mencapai matlamat anda secara automatik dan mudah. Tidak pernah terlambat untuk memulakan - lebih baik lewat daripada tidak pernah!

Semak Semula Senarai Semak Tahun 2021 Anda Semak Semula Senarai Semak Tahun 2021 Anda Reviewed by thecekodok on 7:18:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.