InstaForex

Atlet Ini Membocorkan 'Rahsia' Menarik Di Sebalik Tabir Sukan Olimpik Tokyo

 


Cody Melphy adalah atlet ragbi Amerika di Sukan Olimpik Tokyo 2020. Dia adalah salah seorang atlet yang sering membocorkan suasana di belakang Sukan Olimpik Tokyo


Cody Melphy adalah atlet ragbi Amerika yang mengambil bahagian dalam Sukan Olimpik Tokyo 2020. Dia adalah salah seorang atlet yang sering membocorkan suasana di sebalik tabir Sukan Olimpik Tokyo, terutama di kampung atlet, melalui media sosial Instagram.Kediaman atlet semasa Sukan Olimpik berada di bangunan-bangunan ini. Mereka dipisahkan mengikut negara dan dapat ditandakan dengan bendera masing-masing yang dipamerkan di luar.


Tempat tidur di kampung atlet terbuat dari kadbod, tetapi menurut Cody, mereka cukup kuat. Walaupun melompat tidak rosak.


Lokasi kampung atlet menyajikan pemandangan yang cukup mengagumkan dari tingkap seperti ini.


Atlet boleh makan seberapa banyak yang mereka inginkan di kantin yang tersedia dengan pelbagai pilihan menu, dari pizza, pasta, vegetarian, makanan tempatan dan lain-lain.


Cody menunjukkan menu makanan yang dimakannya. Nampak sedap dan pelbagai.


Perkhidmatan dobi juga disediakan supaya tumpuan atlet hanya bertanding.


Satu lagi perkara yang menyeronokkan di kampung Olimpik adalah soda percuma di mesin layan diri dengan hanya kad khas yang diberikan.


Atlet dikawal ke lokasi pertandingan dengan bas khas dan diperiksa dengan ketat untuk menjaga keselamatan tempat tersebut.


Terdapat juga pengangkutan atlet maju dengan kenderaan autonomi, kerana mereka boleh berjalan sendiri.


Terdapat papan buletin maklumat mengenai keadaan di kampung Olimpik. Sementara bilik setiap negara dihiasi dengan hiasan mengikut negara.Untuk bersantai, permainan seperti ping pong dan permainan video disediakan.Terdapat mesin permainan arked dan juga televisyen untuk menonton siaran langsung.

Previous Post Next Post