Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition Bermula untuk Dijual Luar Talian, Begini!


Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition, yang sebelum ini dijual dalam talian, kini boleh dibeli di luar talian. Tetapi ada prosedur untuk membawa pulang telefon bimbit edisi khas ini.

Orang ramai yang ingin tahu mengenai Reno5 Marvel Avengers Edition. Mereka ingin melihat sendiri rupa telefon bimbit sebelum membelinya.


Ramai yang ingin melihat seperti apa peranti itu, jika dipegang seperti apa. Apa yang ada di dalam kotak. Itulah sebabnya Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition akan dijual di luar talian.


Seperti dalam talian, penjualan luar talian Edisi Avengers Reno5 adalah terhad. Selain itu, telefon ini hanya dijual di Galeri Oppo.


Oppo hanya menyediakan 100 unit. Mekanismenya sama, anda harus menggunakan kod jemputan untuk membelinya


Kod jemputan boleh didapati di Galeri Oppo. Pelanggan mesti menyelesaikan permainan terlebih dahulu. Setelah kod dimasukkan dalam transaksi, pengguna dapat membawa pulang Edisi Reno5 Avengers.


Seperti diketahui, Edisi Reno5 Marvel hadir dengan penampilan khas. Di bahagian belakang, Oppo merancang peranti ini dengan menggabungkan pelbagai watak dan elemen dari siri Marvel Avengers untuk membuat item yang dapat dikumpulkan untuk peminat Marvel.


Gabungan warna hitam, kelabu, perak dan merah memberikan kesan peranti berteknologi tinggi yang diilhamkan oleh teknologi superhero Marvel. Di tengahnya, terdapat logo Avengers dan elemen perisai dari Captain America. Reka bentuk X di bahagian belakang didasarkan pada logo dari Black Widow, sementara struktur sarang lebah diilhamkan oleh pakaian yang dipakai oleh Avengers.


Di sisi sistem operasi, ia tidak dapat dipisahkan dari penyesuaian Oppo. Pada tetingkap skrin kunci, terdapat logo yang mewakili pakaian Avengers Quantum. Bagi wallpaper skrin kunci, Oppo menyediakan 6 watak yang dapat digunakan bermula dari Iron-Man, Hulk, Black Widow, Thor hingga Hawkeye.


Perincian juga disertakan dalam penyesuaian ikon utama di mana ikon telefon berdasarkan logo dan tali pinggang pengarah S.H.I.E.L.D Nick Furry. Ikon kamera yang melambangkan reaktor di Iron-Man. Sementara itu, ikon mesej mewakili reka bentuk perisai yang digunakan oleh Captain America dan ikon penyemak imbas mewakili pakaian yang dipakai oleh Vision

Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition Bermula untuk Dijual Luar Talian, Begini! Oppo Reno5 Marvel Avengers Edition Bermula untuk Dijual Luar Talian, Begini! Reviewed by thecekodok on 3:17:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.