Rourke Arena dari kulit terbaru Valor akan segera datang ke kedai

 


Arena of Valor menghadiahkan kulit baru untuk salah seorang wira. Kali ini giliran Athanor's Guardian Rourke untuk mempunyai penampilan yang lebih sengit.

Kulit yang ditunggu-tunggu oleh pemain AOV , Athanor's Guardian Rourke akan segera hadir ke Server Baratayuda. Kulit berwajah superhero ini akan tersedia di Kedai pada 3 Jun 2021.


Anda boleh segera membeli Athanor's Guardian Rourke Skin dengan 780 Voucher atau melalui Unher Superhero Rising Box!Sekiranya anda membuka Unher Superhero Rising Box, anda juga berpeluang mendapatkan kulit yang sejuk dari Garena Arena of Valor. Terdapat Godfall Superman, Hell Bat Batman, Out of Time The Flash, atau Emperor Joker dengan hanya 299 baucar.


Kotak ini hanya boleh dibeli sekali. Oleh itu, pastikan anda mendaftar di Kedai kemudian, Pencabar.


Athanor's Guardian Rourke adalah kulit dengan tema superhero yang disukai oleh penduduk bandar. Dia mempunyai kekuatan yang luar biasa dan senyuman yang selalu mesra dengan orang di sekelilingnya.


Adakah anda ingin mendapatkan kulit itu dengan segera? Jangan lupa log masuk ke Arena of Valor.

Rourke Arena dari kulit terbaru Valor akan segera datang ke kedai Rourke Arena dari kulit terbaru Valor akan segera datang ke kedai Reviewed by thecekodok on 5:56:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.